Retro Chic osmomartovski modni bazar

dana Mar4 2013

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite sedmu po redu, modnu i umetničku manifestaciju – Retro Chic OSMOMARTOVSKI MODNI BAZAR koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu) od 7-9.3.2013.

Manifestacija je posvećena Osmom martu – prazniku žena i u ponudi unikatnih radova više dizajnera istaknuto mesto imaće originalni pokloni za dame. Na bazaru će se predstaviti i mladi kreatori sa svojim prvim prolećnim kolekcijama kao uvod u sezonu koja nam predstoji,  a nezaobilazna  i ovaj put, biće autentična vintage moda i umetnost reciklaže.

Na OSMOMARTOVSKOM BAZARU, kao posebna gošća, učestvovaće i mlada dizajnerka Aleksandra Ranković, koja će predstaviće svoje nove kreacije koje su, po svom stilu već dobro poznate u jednom specifičnom i značajnom delu beogradske modne i art scene.

“Središte njene poetike upućuje nas u jedan zanimljivi misaoni i osećajni svet koji funkcioniše u okviru postmodernističkih praksi i strategija, ali uvek sa prepoznatljivim individualnim/autorskim pečatom. Konkretno, Aleksandra Ranković, od kolekcije do kolekcije, unosi uvek nove sadržaje i detalje čime ne samo da obogaćuje svoju poetiku, nego inovativno i inteligentno pretvara svoje kreacije u one dragocene knjige koje se uvek iznova čitaju. Tako je njena matrica zapravo jedno ekstenzivno polje sa neograničenim izražajnim, vizuelnim i značenjskim mogućnostima. Svoj provereni koncept Aleksandra Ranković primenjuje i na novoj kolekciji detalja za 2013., a inovativnost se reflektuje kroz kombinaciju savremene tehnike digitalnog printa odabranih crteža svedski poznatih umetnika, čime svaki komad (šal, kapa, torba, rukavice) transponuje od odevnog predmeta ka umetničkom delu.”

Tokom sva tri dana bazara, za ugodnu atmosferu i muzički program, pobrinuće se DJ Lucky.

***

 A tu je i posebno iznenađenje za sve naše čitaoce koje je pripremio Retro Chic modni bazar. Naime, najbržih 20 čitaoca imaće priliku da osvoji poklon vaučer za kupovinu na osmomartovskom Retro Chic modnom bazaru  sa kojim se ostvaruju pravo na 10% popusta kupovinu (popust važi za jedan artikal/kupovinu na jednom od štandova; popust važi na svim štandovima na bazaru). Da biste osvojili vaučer potrebno je ostaviti komentar sa imenom i kontakt mail.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Retro Chic osmomartovski modni bazar”


« Šarm mediterana i otmenost šezdesetih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook