Retro Chic NOVOGODIŠNJI MODNI BAZAR

dana Dec28 2012

Nakon kraće jesenje pauze, kreativni tim Retro Chic MODNOG BAZARA priprema za kraj decembra još jedno lepo i kreativno druženje u Galeriji Eurocentar ( ul. Makedonska 30 / Dečanska 5 u pasažu) kao nastavak težnje da se  u tom prostoru oformi “baza” i mesto redovnog okupljanja mladih i neafirmisanih kreativaca iz zemlje i regiona sa ciljem približavanja njihovih radova i ideja široj publici.

Svaki put sa novim, svežim konceptom koji prati aktuelne trendove i datume kada su periodi darivanja i posebne prilike. Ovaj put, bazar je posvećen Novoj godini i novogodišnjim praznicima, kao i aktuelnoj zimskoj sezoni.

Ovaj put Modni bazar imaće malo drugačiju formu, odnosno biće postavljen na jedan sasvim nov način. U programu su, pored standardne izložbene postavke unikatnih radova više dizajnera, rukotvorača i primenjenih umetnika i autorske modne revije i performansi na kojima će odabrani učesnici predstaviti svoje aktuelne kolekcije za jesen/zimu 2012/13, kao i kolekcije unikatnih modela za Novogodišnju noć.

Očekuju Vas i izuzetno atraktivni gostujući dizajneri sa svojim fantastičnim kreacijama koji će se ekskluzivno predstaviti na bazaru. Nezaobilazna na bazarima, i ovaj put, biće autentična vintage moda i umetnost reciklaže. Tokom svih pet dana bazara, za ugodnu atmosferu i muzički program, pobrinuće se DJ Lucky sa svojim gostima.
Organizacija je proširena na više članova tima okupljenih oko našeg novog projekta – Koncept studio Fabrika, a Udruženje “Retro Chic” sada broji preko 50 aktivnih članova iz cele zemlje i regiona.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Retro Chic NOVOGODIŠNJI MODNI BAZAR”


« Dnevnik jednog kreativca

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook