Retro Chic Letnji MODNI BAZAR

dana Jun14 2012

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite našu, petu po redu, modnu i umetničku manifestaciju – Retro Chic Letnji MODNI BAZAR koja će se održati u Beogradu, u Galeriji Eurocentar, ul. Makedonska 30 od 14-16.6.2012., posvećenu letnjoj sezoni koja nam predstoji sa najsvežijim kolekcijama unikatne garderobe, nakita, modnih detalja i upotrebnih predmeta za kuću koje su za vas pripremili mladi domaći dizajneri.

Na trodnevnom programu bazara biće predstavljena široka ponuda unikata za sve one dame i gospodu koji vole, neguju i cene jedinstven i originalni stil. Ovom prilikom svoje radove i kreativno, zanatsko umeće predstaviće široj publici, pored modnih dizajnera i dizajnera nakita, modnih detalja i obuće, i profesionalni šminkeri i frizeri, modni, frizerski i kozmetički studiji i saloni, radionice prirodne kozmetike, modni fotografi i stilisti.

Posebnu ponudu izneće i beogradske vintage radnje, kao i privatni vlasnici originalnih, autentičnih komada iz perioda od 20-ih do 80-ih g. 20. veka, kao što su garderoba, nakit, modni detalji, ploče i sl. retki, a vredni predmeti.

Deo bazara namenjen je i dizajnerima upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću izrađenih najrazličitijim tehnikama, originalnog stila.

Značajni deo ponude na svim našim bazarima predstavlja UMETNOST RECIKLAŽE koja je zastupljena u kreativnom radu više dizajnera.

Ovaj događaj će okupiti oko pedeset mladih kreativnih ljudi iz cele Srbije.

Prvo veče, na programu vas očekuje modna revija aktuelnih modela mladih domaćih dizajnera, sa početkom od 19:00, drugog i trećeg dana INTERAKTIVNI DIZAJN NAKITA – RADIONICE, gde će autori dizajnirati i izrađivati nakit na licu mesta u dogovoru sa kupcima.

IDEALNA PRILIKA DA PRIKAŽETE SVOJU KREATIVNOST!!!:)

Dobrodošli!!!

Radno vreme bazara:
ČETVRTAK, 14.6. 12-20h
PETAK, 15.6. 12-20h
SUBOTA, 16.6. 12-20h

TEHNIČKA PODRŠKA:
DJ Lucky – muzički program
Modna Agencija “Orea” – Novi Sad;
Nina Ćalić – make up design
Frizerski studio “Hairlovers”
Vesna Stojković – Vesna Svesna – photographer


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Retro Chic Letnji MODNI BAZAR”


« Časopis ili knjiga?

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook