“ReFORMA” prodajna izložba i modni bazar

dana Jun22 2013

Udruženje “Retro Chic” vas poziva da posetite prodajnu izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA” koji je pokrenulo ovo udruženje u saradnji sa Galerijom Eurocentar, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru, a posetiocima mogućnost kupovine unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i dr.

Style – Dunja Style

Blog – dunjastyle.blogspot.com

Facebook strana – https://www.facebook.com/pages/Dunja-Style/195333650551642


Koncept projekta “ReFORMA” čine dve odvojene celine – PRODAJNA IZLOŽBA i MODNI BAZAR, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.

PRODAJNA IZLOŽBA autorskih radova u galeriji je organizovana kao standardna izložbena postavka i otvorena je za posete od 12-20h. U okviru izložbe, oko 30 odabranih umetnika i dizajnera su predstavili svoje unikatne radove.

MODNI BAZAR je otvoren još danas, a uporedo sa izložbom  na njemu su svoje radove predstavili oko 50 modnih dizajnera, primenjenih umetnika, rukotvorača, stilista, modnih frizera, make up artista i fotografa iz cele zemlje i regiona.

Na bazaru Vas očekuju najsvežije dizajnerske kolekcije za aktuelnu sezonu i, naravno, VELIKI SEZONSKI POPUSTI!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na ““ReFORMA” prodajna izložba i modni bazar”


« Dan grčke mode

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook