ReFORMA – prodajna izložba i modni bazar

dana Jun14 2013

Nakon uspešne aprilske i majske ReFORME , Udruženje “Retro Chic” nastavlja sa organizacijom kulturno-umetničke manifestacije “ReFORMA” u saradnji sa Galerijom Eurocentar, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru.

Koncept projekta “ReFORMA” čine dve odvojene celine – PRODAJNA IZLOŽBA i MODNI BAZAR, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.

ZVANIČNI PROGRAM MANIFESTACIJE SA NAJAVOM:

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite predstojeću prodajnu izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA” koji je pokrenulo ovo Udruženje u saradnji sa Galerijom Eurocentar, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru, a posetiocima mogućnost kupovine unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i dr.

PRODAJNA IZLOŽBA autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od 10 dana, i biće otvorena za posete svakodnevno od 12-20h. U okviru izložbe, oko 30 odabranih umetnika i dizajnera će predstaviti svoje unikatne radove, a Vaši domaćini u Galeriji biće članovi Udruženja.

MODNI BAZAR u trajanju od 3 dana biće otvoren od 20-22. juna, uporedo sa izložbom, svakodnevno od 12-20h i na njemu će svoje radove predstaviti oko 50 modnih dizajnera, primenjenih umetnika, rukotvorača, stilista, modnih frizera, make up artista i fotografa iz cele zemlje i regiona.
Na bazaru Vas očekuju najsvežije dizajnerske kolekcije za aktuelnu sezonu i, naravno, VELIKI SEZONSKI POPUSTI!

Za umetnike i dizajnere Konkurs za učešće na Modnom bazaru je još uvek otvoren – svi zainteresovani mogu slati prijave sa kratkom biografijom i fotografijama radova na retrochic.modnibazar@gmail.com do 16.6.

***

A tu su i nagrade za najbrže čitaoce! Naime najbržih dvadeset čitalaca koji se jave na mail redakcije info@style.rs osvojiće poklon vaučer  sa popustom na kupovinu od 10% na Modnom bazaru (20-22.6.) koje će moći podići u Galeriji u toku trajanja događaja i iskoristiti za kupovinu na istom (popust važi za jedan artikal/kupovinu na jednom od štandova; popust važi na svim štandovima na bazaru).


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “ReFORMA – prodajna izložba i modni bazar”


« Pride and expectations

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook