ReFORMA – Art, Craft & Design, prodajna izložba unikata

dana Nov5 2013

Udruženje “Retro Chic” Vas poziva da posetite, poslednju u ovoj godini, prodajnu izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA” koji je pokrenulo ovo Udruženje u saradnji sa Galerijom “Eurocentar” početkom ove godine, ovaj put u novom galerijskom prostoru, u srcu samog Tržnog centra “Euro Centar”, preko puta Coffee Dream-a, pored knjižare Beopolis.

Na novembarskoj izložbi, posetiocima će biti predstavljene najnovije dizajnerske kolekcije unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i predmeta starih zanata za aktuelnu sezonu jesen/zima 2013/14 .

PRODAJNA IZLOŽBA autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od 10 dana, i biće otvorena za posete svakodnevno od 12-20h. U okviru izložbe, oko 30 odabranih umetnika i dizajnera će predstaviti svoje unikatne radove, a Vaši domaćini u Galeriji biće članovi Udruženja.

U periodu od 19-21h sve dame koje nas posete, imaće mogućnost da od izloženih unikata (garderoba, nakit i modni detalji) kreiraju svoj idealni styling (uz pomoć našeg profesionalnog stiliste Dunje Petrović) koji će u neformalnoj atmosferi zabeležiti naš profesionalni fotograf – najbolji stajlinzi biće objavljeni na našoj FB stranici.

Svečano otvaranje izložbe je zakazano za SREDU, 6. novembar od 17-22h uz dj program, dizajnere i naravno, popuste.

Kao i na svim prethodnim, poslednja tri dana rezervisana su za MODNI BAZAR koji će biti otvoren od 14-16. novembra, uporedo sa izložbom, svakodnevno od 12-20h. Za umetnike i dizajnere Konkurs je još uvek otvoren – svi zainteresovani prijave za učešće mogu slati na retrochic.modnibazar@gmail.com do 10.11.

ReFORMA /Art, Craft & Design/
6-16. NOVEMBAR 2013. 12-20h
PRODAJNA IZLOŽBA UNIKATA
TC Euro Centar – Beograd, Makedonska 30 / Dečanska 5 (u pasažu)
info: +381 642084826

TEHNIČKA PODRŠKA:
DJ Lucky – muzički program
Vesna Stojković – fotografije

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “ReFORMA – Art, Craft & Design, prodajna izložba unikata”


« Počinje deveti FIST

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook