Razigrani modni ples Njujorka

dana Sep15 2012

Modna jesen je počela dahom proleća u Njujorku. Njihova nedelja mode, prva u seriji nedelja mode za kolekcije proleće-leto 2013, omogućila nam je da uživamo u divnim revijama uglavnom američkih dizajnera kao što su Donna Karan, Calvin Klein, Ralph Lauren i mnogi drugi.

Dok su se unutar odabranih gradskih lokacija, smenjivale kolekcije najpoznatijih brendova, na ulicama grada su svoje smele i atraktivne modne kombinacije prošetale modne blogerke, manekenke i svi pratioci mode.


Istančan ukus Njujorčanki koji odiše jednom easy-going ležernošću, zagasitim, pastelnim bojama, miksu sportskog i elegantnog demonstrirale su pored domaćih dama i internacionalna modna ekipa,  Anna Dello Russo- uvek ekstravagantna i primećena, Olivia Palermo- nežna i najstilizovanija lepotica Velike jabuke, Miroslava Duma- ruska magična vila, Hanneli Mustaparta- anđeo posebnog stila…

Jesen u veličanstvenim bojama, futirističkim džemperima, etno folk haljina, print cipelama zaposela je ulice a sve su to zabeležile temeljne oči modnih fotografa.

Miroslava Duma

Anna Dello Russo

Olivia Palermo

i mnogi drugi…..

Foto: style.com 


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Razigrani modni ples Njujorka”


« Sava vozači se više zabavljaju!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook