Ralph Lauren s/s 2013

dana Oct6 2012

Polako dok se još analiziraju kolekcije za proleće/ leto 2013 možemo da konstatujemo da kada je u pitanju Njujork, zlatni momenat ili ti sigurno jednu od tri najbolje revije u američkoj prestonici mode priredio nam je veliki Ralph Lauren. Njegova RTW kolekcija za s/s bila je perfekcija & kreativnost u jednom!

Minimalistička igra boja – otmena crna, vatreno crvena i morsko plava u formi “vrućih” zvonastih pantalona, senzualnih odela matadora, prsluka, neprevaziene bele košulje i dugim lepršavim suknjama odvela nas je putem Španije, ka Latinskoj Americi ali i pustinji Nevade, i u dolinu Kolorada kao što je veliki Ralph i želeo.

Ovom kolekcijom čuveni dizajner je postavio definitivno stil za jednu urbanu Texas devojku koja želi da uđe u krem njujorškog društva ali ne i da se odrekne svojih korena, kako onih vezanih za Teksas tako i onih sa latino prizvukom koji se možda odmah ne vide ali itekako su prisutni.

Tako je dao i predloge neophodnih detalja u vašem garderoberu ukoliko želite da “skinete” ovaj look – šal i pončo u raznim formama, crni jednostavan šešir, suknje i haljine do kolena, odnosno poda, svilene geometrijske marame za ukras oko vrata, tanke drvene raznobojne ogrlice kao iz afričkih plemena za propratni nakit i pismo- torbe od kože.
Od materijala su dominirali koža, muslin, čipka i pamuk.

Najlepše kreacije ipak usledile su na polovini revije kada se prošetala čokoladna Lais Ribiero u prekrasnoj beloj dugoj haljini dubokog V izraza sa zavezanim crvenim cvetom ispod bokova. Svaka sledeća kreacija je bila poput ove – lagana, lepršava, kao da šetate po oblacima…

Vrlo seksi i zavodljive su bile poslednje kreacije – crne pantalone visokog struka u kombinaciji sa čipkanim korsetom ili svilenom crno-belom bluzom bez rukava i golih leđa.

Photo credit style.com


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ralph Lauren s/s 2013”


« Andy Castle nakit

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook