Rakuten Viber predstavlja novu generaciju sportskih čet botova

dana May16 2018

Rakuten Viber, jedna od najvećih aplikacija za glasovne pozive i razmenu poruka na svetu, objavila je novo partnerstvo sa Fanbot.ai – time postavši globalna platforma za razmenu poruka Fanbotovog  čet bota za e-sportove.

Novi čet bot će pružiti ljubiteljima “e-gejminga” širom sveta ceo niz funkcija i mogućnosti za interakciju i razmenu iskustava putem Vibera, kao što su:

  • trenutačni pristup ekskluzivnom sadržaju, video klipovima, najnovijim rezultatima, rasporedima i više
  • aktivnu Viber zajednicu (Community) za istovremenu razmenu informacija i četovanje, i
  • mogućnost da obogate razmenu poruka upotrebom posebnih Viber stikera iz paketa posvećenih svakoj od takmičarskih liga.

Korisnicima će takođe biti dostupan ekskluzivan sadržaj, “lajv-strim” prenos događaja i ostalih zbivanja putem posebnih Viberovih navijačkih Zajednica. Ovo će omogućiti ljubiteljima ne samo da koriste Viber da bi došli do poslednjih rezultata dok četuju sa prijateljima i porodicom, nego i da se povežu sa do milijardu drugih obožavalaca širom sveta. Korisnici će takođe moći besplatno da preuzmu jedinstveni paket Viber stikera za članove eSport Zajednice.  

“Poklonici sporta širom sveta odavno koriste svoje pametne telefone kako bi bili na vezi sa svojim omiljenim timovima, ali je činjenica da aktuelnim platformama nedostaju mogućnosti za trenutnu interakciju – što mnogi entuzijasti priželjkuju,” napominje Kristina Konstadače (Cristina Constandache), Potpredsednica odeljenja za globalna partnerstva kompanije Rakuten Viber. “Partnerstvo Vibera i Fanbot.ai promeniće i unaprediti odnos poklonika sa tradicionalnim i eSport ligama, time što će on biti integrisan u njihove trenutne društvene interakcije i što će im omogućiti kontakt sa globalnim krugovima poklonika.”

Obožavaoci eSportova će imati mogućnost i da uživo prate određeni broj turnira putem Vibera, kao i da pristupe rasporedima takmičenja, rezultatima i dnevnom pregledu najpopularnijeg sadržaja sa “lajv-strim” direktnih prenosa sa platforme putem eSports Fanbot čet bota.  Dodatne opcije vezane za predviđanje rezultata mečeva i posebnih pretraga o timovima biće na raspolaganju nešto kasnije ove godine.  


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rakuten Viber predstavlja novu generaciju sportskih čet botova”


« CAMPER – Kolekcija u znaku broja 18

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook