Radost u Ustanovi za decu i mlade Sremčica

dana Jan19 2018

Fudbaleri Partizana Zoran Tošić, Bojan Ostojić i Ognjen Ožegović posetili su Ustanovu za decu i mlade Sremčica, gde su se družili sa njenim korisnicima, čestitali sve praznike, ali i doneli garderobu sakupljenu u Partizanovoj humanitarnoj akciji.

Pored čiste garderobe, prvotimci Partizana kupili su veliki broj slatkiša koji su podelili na sportskom terenu na kojem je bila organizovana posebna utakmica na kojoj su njihovi drugari pokazali svoje fudbalske veštine.

Kako će upravo njihov tim učestvovati na Sportskoj olimpijadi u Malmeu, FK Partizan je zahvaljujući kompaniji Najki donirao i deset pari patika momcima koji će ovu ustanovu predstavljati u Švedskoj.

− Zahvaljujem se FK Partizan ne samo na garderobi i slatkišima, već pre svega vremenu koji su izdvojili za naše korisnike. Od jutros su sa nestrpljenjem očekivali dolazak Partizanovih igrača čije prisustvo im je najveći dar. Ujedno se zahvaljujem na donaciji kompaniji Najki na inicijativu Partizana, jer će tako naši korisnici imati donekle kompletiranu sportsku opremu. Ono što im još fali za put su zimske jakne − rekla je v.d. direktor Ustanove za decu i mlade Sremčica gđa Gordana Ković.

Bambi, Ožeg i Ostoja proveli su sat vremena družeći se i igrajući fudbal, košarku i bilijar sa novim prijateljima.

Toliko sam srećan što smo mogli da ponovo dođemo da nemam reči − rekao je Bojan Ostojić. Neki od njih su prepoznali da sam bio i prošle godine i zaista mi je puno srce. Pozivam sve da pomognu koliko mogu i da se uvek odazovu ovakvim akcijama. Ovakve stvari nemaju cenu.”

Ožegović i Tošić su našli i nova pojačanja za klub.

Mogu vam reći da ima baš talentovanih momaka. Malo smo igrali fudbal i bili su odlični. Većina navija za Partizan i drago mi je što sam mogao da im poklonim nekoliko svojih originalnih dresova koji su odmah obukli. Želim im puno sreće u Švedskoj i siguran sam da će se vratiti sa medaljom.

Sa Ožegovićem se složio i Tošić.

Igrali smo bilijar, košarku…slikali se, ali nema ništa lepše od njihovog zagrljaja i osmeha. Pozvao sam ih da svi zajedno dođu na našu prvu utakmicu u SLS i jedva čekam da ih vidim na tribinama.

Ukoliko i Vi želite da pomognete sve informacije možete dobiti na sajtu Ustanove za decu i mlade Sremčica.

Izvor:www.fkpartizan.rs

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Radost u Ustanovi za decu i mlade Sremčica”


« O.U.R. PUB Ugođaj češke pivnice u srcu Beograda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook