Radite sa stilom…

dana Mar19 2012

Vodeći se idejom da vam za narednu nedelju predstavimo 5 odevnih kombinacija od kojih će svaka biti potpuno različitog vizuelnog i stilskog karaktera, kreirali smo sledeće predloge…

Prvog dana u nedelji se odlučite za dugačku suknju. Kako biste u potpunosti i na pravi način akcentovali ovaj komad odlučite se za transparentan materijal i upadljivu boju. Kombinaciju izbalansirajte „grubljim“ komadima poput kožne jakne, cipela na platformu i upadljive ogrljice.

Neka utorak bude rezervisan za metalik. Iako ćete možda u prvom momentu pomisliti da je ova kombinacija previše, i da se metalik tonovi ne mogu međusobno kombinovati, to nije istina. Zlatna, srebrna i bronzana boja se smatraju neutralnim tonovima i mogu se međusobno kombinovati. Samo napred! Svideće vam se kada probate.

Kao kontrast „metalnom“ utorku, u sredu se odlučite za ženstvenu i nežnu kombinaciju. Odaberite jednu boju, mi vam u ovom slućaju predlažemo puder, a zatim se igrajte sa svim njenim nijansama i tonovima. Kako kombinacija ne bi bila u potpunosti monohromatska odaberite jedan upadljivi detalj, poput crvenih cipela.

Kombinacija za četvrtak namenjena je najhrabrijima i onima čije radno mesto ne zahteva preveliku dozu ozbiljnosti i uniformnosti. Odlučite se za plavi total look, koji ćete zatim osvežiti uz pomoć nakita i cipela u kontrastnoj žutoj boji, kao i jaknom u nešto svetlijoj nijansi plave.

Neka poslednji radni dan bude u duhu dolazećeg proleća. Haljina od laganog materijala sa floralnim printom, slamnati šešir i veliki cvet na reveru prave su asocijacije na najlepše godišnje doba.


Mina Jevtić
je inženjer arhitekture, zaljubljenik u modu i dizajn, poštovalac različitosti, obožavalac over size nakita, ljubitelj neraskidive veze arhitekture i mode, večiti borac za spajanje nespojivog, uvek oprtimista, nikad uniformista. astridyork | na twitter-u | facebook-u | tema: Uncategorized | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Comments are closed.


« Krakov

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook