Prvo veče Aquafresh Fashion Weeka

dana Oct18 2013

14. Oktobra otvoren je slovenski Aquafresh Fashion Week na kom su predstavljene nove modne kolekcije. Čast da svojom revijjom otvori slovensku nedelju mode pripala je mladom dizajneru Matvež Faganelu, a zatim su usledile revije Maje Štamol, Urše Drofenik, Sofie Nogard, Irene Fundek i Ivana Rocco.

M*Faganel se predstavio kolekcijom kojom su dominirale crna i bela uz prisustvo električno plave, a detalji od kože i grafički elementi su samo zakružili priču i kolekciji ovog mladog dizajnera dali pokretački impuls na koji publika može lako reagovati. Kolekcija je takođe bila dopunjena mini rančevima za čiji dizajn se pobrinula Sara Pirc, kao i ukrasima za kosu Ane Lazovski.

Maja Štamol se predstavila kolekcijom koja je namenjena samouvrenim i nezavisnim ženama. Kolekcija je takođe koncpirana oko crno-bele osnove uz prisustvo jarko crvene koja simboliše strast i smelost.

Urša Drofenik se opredelia za dizajn inspirisan spojem arhitekture i prirode. Kolekcija je razigrana, dominiraju svetle boje a zahvaljujući plisiranom šifonu  koji predstavlja osnovu kolekcije postignuta je razigranost  i pokret.

Sofia Nogard svojom klekcijom želi da naglasi ženstvenost bez obzira na fazu života. Dominantna crna razbijena je pastelnim i narandžastim tonovima, a upotrebom providnih materjala omogućen diskretan nagoveštaj linije tela.

Irena Funduk je inspiraciju pronašla u geometriji što pravi zaokret u njenom dizajnu. Kolekcija je primerena modernoj ženi koja je spremna da se izdvoji iz gomile i kreira neki novi svet koji je samo njen.

Kao poslednji prve ečeri Aquafresh Fashon Week-a predstavio se Ivan Rocco koji se hrabro upustio u igru boja i dezena stvarajući kolekciju koja sadrži odeću kreiranu i za žene i za muškarce.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, slovenia fashion week | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prvo veče Aquafresh Fashion Weeka”


« Intervju: Maruša Penzeš, direktorica Slovenia Fashion Week-a

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook