Prvo polufinale UŠĆE FashionBloger takmičenja u stajlingu

dana Sep21 2012

U nedelja, 23. septembar u 19h, centralni trg prizemlja ŠC UŠĆE biće održano prvo polufinale “UŠĆE FashionBloger” takmičenja u stajlingu.

U proteklih meseca dana prijavilo se 150 takmičara sa kreacijom “street style”. Modni blogeri portala fashionbloger.rs danas biraju TOP 16 finalista, a njihova imena biće objavljena na sajtu do kraja dana!

U nedelju, 23. septembra od 14h do 17h, u reality shopping takmičenju 16 finalista će morati u ograničenom vremenskom periodu u prodavnicama ŠC UŠĆE osmisliti najkreativniji stajling na zadatu modnu temu. U 19h predstaviće svoje stajlinge publici i žiriju koji će odlučiti kojih 8 finalista nastavlja dalje takmičenje u borbi za 1000 evra i kartu za Fashion Week London ili Milano u 2013. godini.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi:Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prvo polufinale UŠĆE FashionBloger takmičenja u stajlingu”


« Milano, dan prvi!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook