Provedite nezaboravne trenutke na Ski openingu na Staroj planini

dana Dec14 2016

Od 15-17. decembra na Staroj planini biće održan Ski opening za sezonu 2016/17. Ski pass će u četvrtak i petak (15. i 16. decembra) biti gratis za sve skijaše, a u subotu i nedelju, popust na cenu karte je 70 posto. Organizatori najavljuju raznovrstan program sa mnogo iznenađenja. Sve je spremno za mnogobrojne domaće goste, ali se očekuju grupe iz Bugarske, Rumunije, Rusije i drugih zemalja.

Skijaška staza-Stara planina

Ovo je jedan od najpopularnijih događaja tokom zime, a kapaciteti hotela ,,Stara planina,, su gotovo rasprodati. Atraktivnost ove planine je i neposredna blizina gondole hotelu, što omogućava brz i udoban transport do više kilometara dobro pripremljenih skijaških staza. Moderan hotel ,,Stara planina,, se nalazi na 1.470 metara nadmorske visine u gotovo netaknutoj prirodi.

Lobby hotela Stara planina

Zaljubljenike u snežne sportove ovog vikenda očekuje nezaboravan provod i dobro utabane staze na čistom vazduhu, kao i uživanje u prirodnim lepotama ,,krova Srbije,,.

Gondola


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Provedite nezaboravne trenutke na Ski openingu na Staroj planini”


« Reebok i Điđi Hadid priredili #perfectnever Revoluciju!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook