Proslavimo “Internacionalni dan poljubaca”

dana Jul6 2016

Labello i ove godine 6.jula slavi “Internacionalni dan poljubaca” i otkriva nam različite vrste poljubaca sa kojima ćemo na najlepši način voljenoj osobi pokazati ljubav.

 

Labello

DEVET VRSTA POLJUBACA

Tako je divno ljubiti se! Ali svaki tip poljupca ima neko specifično značenje.

Poljubac u čelo – najčešće podrazumeva prijateljski odnos. Ovim poljupcem, uglavnom želimo da pokažemo drugoj osobi da nam je draga.

Eskimski poljubac – ovaj poljubac koji ćete najčešće videti kada roditelji i deca razmenjuju nežnost. Kako mu i sam naziv govori, potiče sa dalekog severa, od Eskima i ne uključuje usne, već je reč o trljanju nosem sa voljenom osobom.

Francuski poljubac – smatra se najpopularnijim romantičnim poljupcem, kod kog se jezik jedne osobe dodiruje sa jezikom druge. Zato se najčešće naziva “poljubac jezikom”. Ovaj tip poljupca se vrlo lako izvodi, ali ponekad je potrebno da prođe i više godina kako biste ga usavršili.

Poljubac jedne usne – ovaj tip poljupca podrazumeva nežno milovanje usne druge osobe, tako što ćete njegovu gornju ili donju usnu staviti među svoje usne. Ukoliko ovo izvedete kako treba, poslaćete vrlo snažnu romantičnu poruku svom partneru.

Poljubac u ruku – kao što i samo ime ovog poljubca kaže, potrebno je da nežno uzmete ruku druge osobe za prste i poljubite je. Poljubac u ruku, znak je poštovanje, divljenja i ljubaznost.

Poljubac ušne školjke – ušnu školjku treba celom njenom dužinom, nežno milovati usnama. Ovaj poljubac može biti još strastveniji ukoliko kružnim pokretima jezika, polako prelazite po ušnoj školjci.

Dugi poljubac usne na usne – ovo je poljubac zatvorenim usnama koji traje duže od 20 sekundi. Ne koristi se jezik, već se poljupci razmenjuju samo dodirom usana. Ovakvi poljupci su pokazatelj istinske ljubavi.

Poljubac u obraz – poljubac zatvorenim usnama u obraz, izraz je prijateljskog pozdravljanja, ali može biti i znak veće naklonosti ili flertovanja.

Tajnovit poljubac – ovo je zapravo francuski poljubac sa “tajnom porukom”. Odnosno kada francuski poljubac na trenutak prekinete kako biste šapatom obradovali partnera izgovarajući neku romantičnu poruku i nakon toga nastavite sa nežnim poljupcem.

Izaberite svoj omiljeni tip poljupca i uživajte. Ali zapamtite – poljupci traže nežne i mekane usne.

MEKANE I NEŽNE USNE

Kada se ljubite, najvažnije su upravo usne. Zato vas Labello savetuje kako da ih učinite što nežnijim.

 

Piling

Počnite sa pilling maskom za usne. Na taj način ćete osvežiti usne i probuditi uspavane ćelije, ali i ukloniti mrtve ćelije kože.

  • Promešajte jednu kafenu kašičicu maslinovog ulja sa jednom kafenom kašičicom šećera i nanesite mešavinu na usne.
  • Ostavite nekoliko minuta da usne dobro upiju. Na taj način ulje će efikasno hidrirati kožu i smekšati mrtve ćelije. Zatim dodatno istrljajte usne.
  • Kažiprstom pređite nekoliko puta preko usana, praveći kružne pokrete.
  • Na kraju sve isperite i odmorite usne nekoliko minuta.

 

Hidratacija

Piling nekad ume da bude suviše intenzivan za nežnu kožu usana, tako da ih nakon toga treba dodatno nahraniti.

  • Pomešajte jednu kafenu kašičicu meda sa jednom kafenom kašičicom soka od nara. Med hidrira usne ali istovremeno ima i dejstvo svojevrsnog antibiotika. Prijatnog je ukusa i bogate teksture te se nakon nanošenja zadržava na usnama. Sok od nara delimično boji usne u roze boju. Ali ono što je još važnije, osim što hidrira, on u sebi sadrži dosta antioksidanasa.
  • Nanesite na usne i ostavite masku da deluje bar 15 minuta.

 

Nastavite sa negom

Usnama će izuzetno prijati maska i piling, ali potrebna je i dodatna nega. Posebni balsami za usne koji sadrže negujuće sastojke, intenzivno hidriraju i ojačavaju strukturu kože. Proizvodi za negu usana sa aromama probudiće sva vaša čula, dok inovativni 2u1 care&colour proizvodi ostavljajući diskretnu nijansu boje na usnama.

U skladu sa senzibilitetom, odaberite vaše idealno Labello: original, Lip Butter Original, hidrantni, medicinski, kamilica, med & mleko, višnja, jagoda, lubenica, breskva, Vitamin Shake brusnica i malina, Lip Butter vanila & makadamija, Lip Butter malina, roze, lepota & sjaj, Care & Colour crveni, Care & Colour roze, Care & Colour bež.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Proslavimo “Internacionalni dan poljubaca””


« Savršeno letnje osveženje uz NIVEA Fresh dezodorans

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook