Promocija knjige „Hronika nastranosti“ Dušana Miklje

dana Mar2 2017

Promocija knjige „Hronika nastranosti“ Dušana Miklje biće održana danas u 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u. O knjizi će govoriti novinar Boško Jakšić, psiholog Žarko Trebješanin, književni kritičar Mihajlo Pantić i autor. Odlomke će čitati glumac Branislav Trifunović.

Šta je u vlasti tako privlačno da se zbog nje žrtvuju mnogo veće vrednosti – spokojstvo, čast, ponekad i sam život? Šta je to u njoj što pobuđuje zavisnost jednaku zavisnosti od droge, pića ili kocke? Ne dajući analitičke odgovore već pričajući istinite priče – ma koliko se činilo da su one izmaštane – ova knjiga pronicljivo i uzbudljivo prikazuje sudbine predsednika, kraljeva, crkvenih velikodostojnika, sultana i revolucionara, premijera i ministara, samozvanih i izabranih, despota i demokrata – svih onih koji nisu prezali ni od čega da se dočepaju vlasti i održe se na njoj. Više o knjizi pročitajte na sajtu Lagune.

Pogledajte i trejler na našem Stylers Web TV-u koji se nalazi pri dnu naše početne strane style.rs

Dobro došli!


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Promocija knjige „Hronika nastranosti“ Dušana Miklje”


« Uskoro počinje program prekvalifikacije u IT struku!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook