Promocija jubilarnog desetog broja magazina Faar

dana Jun8 2012

U jednoj od najlepših zgrada u Beogradu, u zgradi bivšeg Geozavoda u Karađorđevoj ulici nedavno je  predstavljen jubilarni deseti broj prvog fashion & art magazina Faar. Modni studio Click u saradnji sa Mikser festivalom organizovao je promociju tačno u ponoć čime su se mnogi prijatno iznenadili.

Proslavljen je mali jubilej magazina Faar – peti rođendan. Okupljeni su svi dosadašnji urednici koji su svako na sebi svojstven način uredili deo magazina u skladu sa temom koju su obrađivli u svojim izdanjima.

FAAR 010 uz FASHION&ART, čine i igra (PLAY), FAKE, DIGITALNA ANARHIJA, FACELESS,  nove ideje (IDEAS), pokušaj bojenja naše budućnosti (PAINTING THE FUTURE). Bavi se i nezaboravnim retro stilovima (TITO POP ICON)… dok su brojni CLICK PEOPLE i ovoga nezaobilazni u realizaciji tog atraktivnog sadržaja.

Vodeće manekenke modnog studija Click prošetale su u garderobi koja je stilizovana u skladu sa svakom od tema prethodnih brojeva. Prisutnima su se obratili Nenad Radujević glavni i odgovorni urednik, urednici drugog i sedmog Faar-a, Gorčin Stojanović i Duška Jovanić, proslavljeni grafički dizajner koji je ad magazina, Slavimir Stojanović, kao i poznati fotograf Miša Obradović čiji editorijali su jedni od najzastupljenijih u svim dosadašnjim izdanjima.

After party organizovan je u novootvorenom klubu Krug, a pored već pomenutih promociji su prisustvovale i brojne druge ličnosti iz javnog života: Bata Spasojević, Maja Uzelac, Darko Kostić, Lena Bogdanović, Ašok Murti, Srđan Šaper, Tamara Radivojević, Boško Jakovljević, Ivana Bajić, Luna Lu…


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Promocija jubilarnog desetog broja magazina Faar”


« Otvrorena sedma beogradska nedelja dizajna

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook