Promocija 11. broja FAAR magazina

dana Apr14 2013

Svečanom promocijom 11. broja FAAR magazina koja je održana 5. aprila 2013. godine u Mikser House, spuštena je zavesa na još jedan BFW, koji je zvanično zatvoren revijom Bate Spasojevića i Biljane Tipsarević, koja se dogodila dan pre, 4. aprila u hotelu Metropol.

Časopis FAAR je fashion & art magazin koji izlazi dva puta godišnje od 2007. godine. Od svog prvog broja na poseban, umetnički način popularizuje modne trendove, ali i trendove u fotografiji, umetnosti, life style-u…

Pored kvalitetne umetničke fotografije, svaki broj je obeležen posebnom temom koju postavlja urednik magazina, neka od istaknutih ličnosti kulturnog i javnog života Beograda. Koncept magazina je da se urednici menjaju iz broja u broj tako da je svaki broj FAAR-a vrlo različit i unikatan.

Za ovaj 11. po redu broj gost urednik je bila mlada i talentovana kreatorka Ana Ljubinković, koja je za glavnu temu odabrala “Cloudbusting”, inspirisana istoimenom pesmom Kejt Buš, ali i generalno britanskom muzikom, modom i pop kulturom.

Pored Ane, u ovam broju učestovali su mnogobrojni umetnici počev od simpatične grafičke dizajnerke Vesne Pešić BECHA, novinarke Jelene Karakaš, fotografa Miše Obradovića i mnogih drugih.

Jedanaesti broj FAAR magazina pored sjajnih foto editorijala, donosi priču i o sestrama Proković, našem malom timu – Ivana Pilja, Ana Ljubinković i George Styler- koji je bio gost na prohujaloj nedelji mode u Londonu, zatim tu je priča o Dejvidu Bouviju, osvrt na naše umetnike koji su trenutno u centru svetske pažnje i još mnogo drugih zanimljivih tema i priča.

Prilikom promocije novog broja magazina FAAR, glavni i odgovorni urednik magazina Nenad Radujević, je dodelio i prvu nagradu “Young Blood Upcomping Photographers”, koju FAAR dodeljuje talentovanim kreativcima. Nagradu je dobila Marijani Gligić koja je za 11. broj uradila zanimljiv editorijal New Romantics.

Na ovoj promociji, promovisana je i buduća saradnja Miksera, Exita i Clicka, odnosno Beogradske nedelje mode koja za glavni cilj ima promociju srpskog urbanog i kreativnog duha.

Sledeće izdanje Beogradske nedelje mode najavljeno je za oktobar 2013. godine.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Promocija 11. broja FAAR magazina”


« Pre-fall top trendovi jesen/zima 2013/2014 No 3

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook