Prolećno izdanje Mikser Design Food marketa

dana Mar24 2014

Prvi “Mikser Design Food” market u ovoj godini, održan je juče. Tradicionalna Mikserova manifestacija je ovoga puta bila u znaku proleća, a posetioci su imali pred sobom bogatu ponudu malih i velikih proizvođača delikatesa i posalstica, sireva, vina, organske hrane kao i kuhinjske opreme i posuđa. Raznovrsnost i šarenilo prolećnih boja i ukusa upotpunio je dve kulinarske radionice sa temom prolećne detoksikacije uz pomoć zdrave hrane i uklapanja savremenih principa kuvanja u koncept brze hrane.

Ovo zdanje “Mikser Design Food”-a ponudio je ljubiteljima kulture ishrane raznovrsnu gastronomsku ponudu najboljih malih i velikih proizvođača hrane, vina, posuđa, kuhinjske opreme, organske hrane, a celu ponudu ispratil esu i dve kulinarske radionice.

Nada Ličina, iza udruženja “Na putu zdravlja”, održala je  radionicu namenjenu svima koji su želeli da nauče kako da pripreme obroke na zdrav način i poboljšaju opšte stanje organizma. Radionica “Prolećno čišćenje” obuhvatila je pripremanje smoothie-ja, čorbe, salate, pite i kolača i omogućiće učesnicima da razmene iskustva i nauče kako očistiti organizam od nagomilanih toksina.

Druga radionica vodila je Vanja Puškar. “Confusion” fast food radionica predstavila je savremene principe kuvanja integrisane u koncept brze hrane.

U okviru ovonedeljnog izdanja “Mikser Design Food-a” predstavili su se sledeći izlagači: All nut, Anđeli kolači, Chef’s club, Coffee Room, Cold press, Dream of Cookies, Ducla, Gallery 1250, Gazdinstvo Aleksić, Gazdinstvo Paović, Hangri kapkejk, Moderna Srpska Kuhinja, Na putu zdravlja, Small tree, Soul food catering, Škola kuvanja Il Primo, Tintolino family, Vinarija Antić, Vinarija Đurđić, Vinarija Čangalović i Vino Budimir.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prolećno izdanje Mikser Design Food marketa”


« CKM St. Patrick’s Day Party

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook