Projekat 360

dana Nov26 2013

Projekat 360 predstavlja kolektivni rad deset fotografa koji su koristeće analogne fotoaparate/idiote napravili 10 pojedinačnih projekata od po 36 fotografija. Stavljejni u ovako nezahvalnu poziciju, bez mogućnosti regulacije blende i ekspozicije, fotografi su tokom 2013. stvarali fotografije a zatim kroz zajedničku saradnju odabrali fotografije unutar pojedinačnih riča koji će se predstaviti publici u papirnom obliku na izložbi u Beogradu.

Izbor ovakvog aparata sa jedne strane ograničava tehničke elemente u stvaranju fotografske slike, ali zato dodatno insistira na „kreativnom“ gledanju stvarnosti. Izložene fotografije su bez naknadnih korekcija. Svi autori tokom projekta koriste isti 35mm film (Kodak kolor plus od 200 asa).

Fotografi koji učestvuju u ovom projektu su nagrađivani na međunarodnim i domaćim izložbama, aktivni su članovi Foto saveza Srbije, fotoklubova i nekoliko fotografskih foruma.

Fotografi: Aleksandra Leković, Vuk Adžić, Goran Bajić, Žarko Aleksić, Željka Aleksić, Jelena Micić, Lazar Leković, Mikica Andrejić, Slađana Saulić, Štefan Kova.
9. decembar u 18h
Galerija Cirkus, SKC,
Kralja Milana 48, Beograd

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Projekat 360”


« Valentino, crvena uvek u modi!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook