Prođite sa nama kroz prvo veče 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

dana Apr25 2017

Pred nama je najiščekivaniji 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom, gdje će vodeći BH dizajneri i noviteti BH modne scene predstaviti svoje nove kolekcije.

Svečano otvorenje 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo pripalo je modnom brendu “PARADI COUTURE” i njenom osnivaču Ernadi Mujić.

PARADI COUTURE kao modni brend predstavlja kvalitet, eleganciju i stil. Prvoklasni materijali od kojih su izrađeni se izvrsno sjedinjuju s konturama tijela, stvarajući savršenu cjelinu. Kvaliteta kao osnovni pravac stvara jasnu liniju elegancije i bezvremenskog stila.

PARADI simbol The Tree of Life (Drvo života) ističe i podvlači ljepotu i snagu žene, zrači uspjeh i privlačnost.

Nakon svečanog otvaranja na pisti ćete moći da vidite I kreacije sarajevske dizajnerice i osnivača domaćeg modnog brenda “ART BY TEA”, Tee Zubović, koja je u svojoj kolekciji bila inspirisana djelima renesansnog slikara Botticellija.

Modna dizajnerica Marijeta Ferri, rođena Dubrovčanka sa adresom u Sarajevu, će također predstavit svoju novu kolekciju za koju kaže da je inspirisana morem i bojama mediteranskog porijekla.

Poslije uživanja u bojama Mediterana na pisti prve večeri predstavit će se modni brend “Anastasija Fashion” iz Banja Luke, gdje su svojim dugogodišnjim radom uspjeli da zadovolje i najistančanije ženske ukuse i ne sumnjamo da će tako da bude i te večeri.

Nakon revijalnog dijela gosti će moći da uživaju i u After Partiju, gdje će pored dobre atmosfere konzumirati i pića RedBull, Vitinka, i vino vinarije “Anđelić”

Da podsjetimo, 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo počinje 27.04. u hotelu “Holiday” sa početkom u 20 h.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prođite sa nama kroz prvo veče 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo”


« Être Cécile u Konceptu 45

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook