Prodajna izložba i modni bazar

dana Apr3 2013

Udruženje “Retro Chic” izradilo i pokrenulo projekat “ReFORMA” u saradnji sa Galerijom Eurocentar, gde se svim dizajnerima, umetnicima i rukotvoračima otvara mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru. Koncept projekta “ReFORMA” čine dve odvojene celine – PRODAJNA IZLOŽBA i MODNI BAZAR, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.

Prvu po redu, prodajna izložbu unikata u okviru projekta “ReFORMA”  trajaće od 4. do 13. aprila. Svi dizajneri, umetnici i rukotvorači dobiće mogućnost stalnog izlaganja radova u ovom prostoru, a posetioci mogućnost kupovine unikatne garderobe, nakita, modnih detalja, upotrebnih i dekorativnih predmeta za kuću, prirodne kozmetike i dr.

Koncept projekta “ReFORMA” čine dve odvojene celine – PRODAJNA IZLOŽBA i MODNI BAZAR, koje imaju zajednički cilj – kreiranje ozbiljne platforme za promo i plasman domaćeg dizajna.

PRODAJNA IZLOŽBA autorskih radova u galeriji biće organizovana kao standardna izložbena postavka u trajanju od 7 dana, i biće otvorena za posete svakodnevno od 12-20h. U okviru izložbe, oko 35 odabranih umetnika i dizajnera će predstaviti svoje unikatne radove, a Vaši domaćini u Galeriji biće članovi našeg Udruženja.

MODNI BAZAR u trajanju od 3 dana biće otvoren od 11-13. aprila, svakodnevno od 12-20h i na njemu će svoje radove predstaviti oko 50 modnih dizajnera, primenjenih umetnika, rukotvorača, stilista, modnih frizera, make up artista i fotografa iz cele zemlje i regiona.

Na bazaru Vas očekuju najsvežije prolećne dizajnerske kolekcije i, naravno, VELIKI SEZONSKI POPUSTI!

Za umetnike i dizajnere Konkurs je još uvek otvoren – svi zainteresovani prijave za učešće mogu slati na retrochic.modnibazar@gmail.com do 5.4.

A tu su i pokloni. Naime 20 najbržih čitalaca koji se jave na mail naše redakcije info@style.rs, dobiće vaučer sa popustom od 10 % za kupovinu na Modnom bazaru (11-13. 04) koje će moći podići u Galeriji u toku trajanja događaja i iskoristiti za kupovinu na istom (popust važi za jedan artikal/kupovinu na jednom od štandova; popust važi na svim štandovima na bazaru).
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prodajna izložba i modni bazar”


« Druženje tviteraša u susret Tvitomaniji

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook