Prirodno – to je lepo

dana Oct10 2013

Nije luksuzna jahta u Porto Karasu ali jeste  “Perućac” – najšarmantniji  brod na Drini!

Nasmejane i energične finalistkinje izbora za Miss Srbije 2013 su iskoristile slobodno popodne na Tari, da uživaju u lepoti prirode i  potpunoj čistoći vode.

Tema ovogodišnjeg izbora je: Ekološka svest / prirodna lepota, pa je ovaj ambijent bio idealan za produkciju video materijala i fotografija.

“Lepota planine Tare i  lepota devojaka, stapaju se u jedno – što upravo govori da je najlepše ono što je prirodno! Učimo devojke da je “plastična”  lepota koja se forsira plastičnom hirurgijom – veštačka i bez duše i da ne proizvodi dugotrajne efekte.”, kaže Jovanka Atanacković, profesor oratorstva.

Uprkos hladnom vremenu devojke su se radovale, a kako su navikle na konstatntno fotografisanje, iskoristile su priliku da i na vetru  – “poziraju’’.

“Devojke su toliko uživale u lepoti ovog predela i kada su izrazile želju da imaju izlet na reci, izašli smo im u susret. Želeli smo da ih na ovaj način nagradimo za trud i dobre rezultate koje su do sada pokazale’’, rekao je kreativni direktor kompanije Miss Yu, Nebojša Pilipović Pilo.

Plovidba brodićem “Perućac’’ trajala je dva sata, sasvim dovoljno da finalistkinje ali i stručni tim regenerišu, fotografišu i uživaju.

Pripreme se nastavljaju  uvežbavanjem koreografije  za reviju kreatora Marije Jaramazović.

Ove godine, pored oficijalnih kreatora Marije ŠabićPeđe Nerića, kompanija promoviše i mlade autore.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prirodno – to je lepo”


« Poznati teniseri najavili deseti teniski turnir poznatih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook