Pripreme za matursko veče

dana May16 2014

Povodom predstojećih maturskih proslava UŠĆE Shopping Centar organizuje specijalno druženje pod nazivom  „Ušće dobrih stilova“ namenjeno maturantima. Svi maturanti imaće  priliku da od poznatih stilista dobiju savete o maturskoj odevnoj kombinaciji, ali i ideje za najbolju šminku i frizuru za glamuroznu noć, u okviru manifestacije.

Maturanti će tokom dve subote u maju, 17. i 24, u periodu od 13 do 21 časova dobijati lične savete profesionalnih stilista modne agencije „Click“, kao i savete u kojoj radnji mogu da pronađu željenu odevnu kombinaciju po najpovoljnijoj ceni, i na taj način uštede i vreme i novac.

U nedelju, 18. maja, u Ušću će biti organizovane i jednočasovne edukativne prezentacije u okviru kojih će stilisti zainteresovanoj publici predstaviti brojne trendi odevne kombinacije za maturske večeri, kao i druge savete u vezi sa šminkom i frizurom. Prva prezentacija počinje u 17 časova, dok je sledeća zakazana za 19 časova.

Istovremeno, na Facebook stranici Ušće Shopping Centra, mladi će imati priliku da od 17. do 30. maja kreiraju svoje „digitalne maturske kombinacije“, a autori tri najlepša rešenja po izboru žirija osvojiće zanimljive poklone. Žiri će činiti predstavnici UŠĆE Shopping Centra i Stil portala.

Ove interesantne pripreme za matursko veče, UŠĆE Shopping Center organizuje u saradnji sa modnom agencijom „Click“ i „Stil“ portalom.




Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pripreme za matursko veče”


« Moda na margini morala i dobrog ukusa

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook