Pride and expectations

dana Jun13 2013

Relativno skoro, našoj maloj ekipi pridružila se mlada i perspektivna fotografkinja Smiljka Boškov. U narednim nedeljama, style ekipa prezentovaće svojim vernim čitaocima Smiljkine modne editorijale, s namerom da vas upozna sa zanimljivim “okom” naše simpatične i drage  saradnice.

Ovaj put vam predstavljamo njen editorijal “Pride and expectations“, za čiju glavnu inspiraciju su poslužila velika književna dela “Pride and prejudice” (Gordost i predrasude od Džejn Ostin) i ” Great expectations” (Velika očekivanja od Čarlsa Dikensa).

U prelepom i elegantnom ambijentu restorana Smokvica (Ul. Kralja Petra br. 73) nastao je ovaj editorijal o suptilnom zavođenju koje remeti ponos i velika očekivanja.

 Foto: Smiljka Boškov (blog, fb)

odeća: DNK Code by Danka Karović

šminka: Milena Stević

modeli: Jelena Jovanović, Aleksandra Jovanović

            Ana Berner i Stefan Stojanović

asistent: Nemanja Šiljić


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pride and expectations”


« H&M stiže u Srbiju!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook