Prezentacija studija mode i dizajna na IED-u u Dizajn Hotelu

dana Mar20 2012

Ako vas zanima moda, želite da se bavite dizajnom, sami ste već pravili nakit ili imate svoj modni blog i sanjate da budete modni stilista dođite na prezentaciju gde ćete čuti sve o programima mode, dizajna, vizuelnih umetnosti i menadžmenta u umetnosti na prestižnom italijanskom fakultetu Istituto Europeo di Design  IED.

Nemestic Studio iz Novog Sada organizuje ekskluzivnu prezentaciju studija mode  i dizajna u evropskim prestonicama koja će se odžati 31.03.2012. u 17h u Dizajn Hotelu u Beogradu.

IED ima svoja predstavništva u Italiji (Milano, Rim, Torino, Venecija, Kaligari, Firenca), Španiji (Madrid i Barselona) i Brazilu (Sao Paolo) gde možete studirati na lokalnom jeziku ili na engleskom. Ponudu upotpunjuje veliki broj specifičnih kurseva koje IED nudi. Samo neki od njih su modni dizajn, dizajn enterijera, industrijski dizajn, grafički dizajn, dizajn automobila, modni stilista, 3d animacija, advertajzing, fotografija, medija dizajn i još mnogo različitih smerova.

Prezentaciju će voditi admisioni menadžer Evropskog Instituta za Dizajn (IED) Susanne Valle koja tom prilikom poziva sve zaintereovane da ponesu svoj portfolio na prezentaciju gde će vršiti i savetovanje studenata o tome kako napraviti ili prepraviti portfolio. Tema prezentacije će biti predstavljannje studijskih programa IED-a ali i aktuelnog konkursa za stipendije na osnovnim studijama.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će učesnici na listu mesta moći da pitaju sve što ih interesuje vezano za upis, pripremu portfolia i projekata za stipendije kao i da se oprobaju u nekim kreativnim veštinama. Na prezentaciji će učesnici imati priliku da učestvuju u kreativnoj radionici Crative Passion.

Zbog ograničenog broja mesta u sali mole se svi zainteresovani da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail studiranje@nemestic.com i ostaviti svoje ime i prezime. Svi koji su zainteresovani mogu da se prijave i za individualno savetovanje sa Susannom Valle koje bi podrazumevalo konsultacije u vezi sa portfoliom ili projektima kao i dobijanje detaljnijih informacija o samoj školi. Mole se studenti da ponesu svoj portfolio ili projekat ukoliko žele konsultacije sa Susannom.

Za više informacije pozovite na telefon 063/72-44-865.

Datum: 31.03.2012.
Vreme: 17h
Adresa: Dizajn Hotel Queen Astoria, sala Viktoria, na adresi Milovana Milovanovica 1, Beograd
Pogledajte lokaciju hotela ovde. Hotel se nalazi na 400-500m od autobuske i železničke stanice, na 10 minuta od centra grada.

Obezbeđen je dovoljan broj parking mesta u hotelu Queen Astoria i Mr President.


stylers
je | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | Tags: None


Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prezentacija studija mode i dizajna na IED-u u Dizajn Hotelu”


« Krakov

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook