Prezentacija Nemestic Studija na Mikser festivalu

dana May25 2012

Nemestic Studio iz Novog Sada organizuje ekskluzivnu prezentaciju studija mode  i dizajna u evropskim prestolnicama koja će se održati 01.06.2012. sa početkom u 15h  na ovogodišnjem festivalu Mikser 2012.

Prezentacija predstavlja jedinstvenu priliku za upoznavanje studijskih programa kreativnih profesija u inostranstvu. Multidisciplinarne  studije dizajna, mode, vizuelnih umetnosti i komunikacije, na fakultetima u Milanu, Rimu, Torinu, Madridu, Barseloni, Parizu, Londonu, Sao Paulu i drugim metropolama, biće predstavljene na način da studentima i svim zainteresovanima pojednostave uslove i mogućnosti prijave, upisa i samog načina organizacije ovih studija i studiranja.

Studenti će imati priliku da se upoznaju sa studijima na IED-u (Istituto Europeo di Design), Domus Akademiji (Domus Academy), Novoj Akademiji lepih umetnosti NABA i Institutu Marangoni.

Ovom prilikom, studentima će biti predočene i mogućnosti stipendiranja kada su u pitanju fakulteti IED, DA i NABA.

Takođe, Nemestic Studio predstaviće i najpoznatiju školu italijanskog jezika Leonardo da Vinči, sa svojim sedištima u Milanu, Firenci, Rimu i Sijeni, a koja nudi mogućnost pohađanja profesionalnih kurseva italijnskog jezika.

Nemestic Studio je osnovan 2007. godine u Novom Sadu. Ovaj studio pruža usluge u oblastima dizajna, digitalnog dizajna, komunikacije, izdavaštva, produkcije, intelektualne svojine. Poseban akcenat ovaj studio daje aktivnostima u  kulturi i obrazovanju.  Zajednička karakteristika projekata Nemestic Studia  je to da su oni ostvareni međunarodnom saradnjom.

Zainteresovane studente molimo da putem maila studiranje@nemestic.com potvrde svoje prisustvo.

Mikser 2012
datum: 01. 06. 2012.
mesto i vreme: Savamala, Beograd u 15h

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prezentacija Nemestic Studija na Mikser festivalu”


« New Yorker SS 2012.

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook