Prezentacija fakulteta za dizajn, vizuelnu umetnost, komunikaciju i modu u inostranstvu!

dana Sep13 2017

Nemestic Studio i Studiranje.net  predstaviće prestižne fakultete dizajna, vizuelnih umetnosti, komunikacije i mode u inostranstvu, u četvrtak 12. 10. 2017, sa početkom u 17.00 u kreativnom centru Poligon u Ljubljani.

Ovom prilikom, svi zainteresovani imaće priliku da se upoznaju sa studijskim programima, načinom studiranja i apliciranja, studentskim životom i drugim studentskim iskustvima na najuticajnim fakultetima, kao što su: Domus Academy, Istituto Europeo di Design IED, Nuova Accademia di Belle Arti NABA, Istituto Marangoni, Macromedia University of Applied Sciences, Scuola Politecnica di Design, IFA Paris International Fashion Academy , Water Academy, Polimoda i European School Of Economics ESE. Ovi fakulteti imaju predstavništva u Italiji, Španiji, Francuskoj, Engleskoj, Nemačkoj, Švajcarskoj, Turskoj, Kini i Brazilu.

Na ovim fakultetima dostupne su trogodišnje, master i jednogodišnje studije, kao  i letnji profesionalni kursevi. Među ponuđenim kursevima, posebno se ističu kursevi kao što su – interior design, product design, global design, graphic design, 3d animation, transportation design, fashion design, fashion stylist, fashion photography, fashion&luxuary brand management, brand communication, film and television, media and communication design  i mnogi drugi osnovni i master programi o kojima se možete informisati na sajtu www.studiranje.net.

Prezentacija je osmišljena kao interaktivno predavanje gde će svi zainteresovani studenti na licu mesta moći da saznaju sve o programima studija, organizaciji predavanja, selekciji studenata za upis, pripremi neophodnog portfolia i projekata za stipendije.

Zbog ograničenog broja mesta molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto tako što će se prijaviti na mail  studiranje@nemestic.com ili na broj telefona  +381 (0) 60 56 987 65   i ostaviti svoje ime i prezime. Takođe, moguća je i  prijava za individulano savetovanje koje će se održati nakon prezentacije.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prezentacija fakulteta za dizajn, vizuelnu umetnost, komunikaciju i modu u inostranstvu!”


« STEVE MADDEN novitet u ponudi FASHION&FRIENDS

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook