Preko 100 modela odabrano na kastingu za 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo

dana Apr27 2017

Još samo par sati dijeli nas od najglamuroznijeg modnog događaja 38. NIVEA BH Fashion Week  Sarajevo, na kojem će svoje kolekcije predstaviti domaći i inozemni gosti dizajneri, u hotelu Holiday. Povodom ovog najvećeg modnog događaja, juče  je u 17 sati održan casting u Hotelu Holiday. Castingu je prisustvovalo cca. 200 djevojaka, od kojih su dizajneri odabrali cca 100 modela za prvo veče koji će nositi njihove kreacije.

Da podsjetimo, 38.NIVEA BH Fashion Week Sarajevo se održava u organizaciji Udruženja manekena i modnih kreatora u BiH, a u izvršnoj produkciji modne agencije Abc Models Mgmt International.

Osim toga,  castingu su prisustvovali i brojni modni scouti iz Francuske, Italije i Turske, a četiri nova lica agencije Abc Models, Maja, Sabrina, Adna i Ajša, osvojile su modne scoute iz Francuske svojom pozitivnom energijom i karizmom, te su im time otvorili vrata za ino karijeru modelinga, dok za dvadesetak djevojaka će dobiti priliku da svoju modnu karijeru grade u Turskoj.

Ova modna čarolija počinje u 20h, u hotelu “Holiday”, a prisutnima prve večeri će se predstaviti modna kuća “PARADI COUTURE”, sarajevska dizajnerica Tea Zubović “ART BY TEA”, Marijeta Ferri, te modni brend “Anastasija Fashion”.

Nakon revijalnog dijela dobra zabava nastavit će se i na After Partiju gdje će gosti moći uživati u pićima prijatelja projekta “Vitinka”, “Vivia” i vinskog podruma “Anđelić”
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Preko 100 modela odabrano na kastingu za 38. NIVEA BH Fashion Week Sarajevo”


« Izložba “Prtljag” Luke Klikovca u galeriji Doma Omladine

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook