Predstavljena nova zvezda Eucerin® Hyaluron-Filler sazvežđa

dana Oct17 2015

Kako probuditi i što duže sačuvati lepotu, koliko i kako nam u tome može pomoći nauka u službi zdrave kože, a koliko i kako moć pozitivnog mišljenja – teme su o kojima su s damama koje vode blogove na kojima se obrađuju teme iz oblasti lepote i nege razgovarali predstavnici Eucerin Srbija i njihov gost Ivana Anđić, licencirani lajf&biznis kouč.

Povod okupljanja u elegantnom okruženju Hotela Constantine the Great u Beogradu bilo je predstavljanje novog preparata Eucerin®Hyaluron-Filler linije – Eucerin® HYALURON-FILLER CC krema, prvog dermokozmetičkog preparata za trenutno ujednačavanje tena, koji ujedno popunjava i bore.

Istorijat razvoja takozvanih AA, BB i CC krema, inovativnu kombinacije hijaluronske kiseline koju u svojim preparatima koristi Eucerin, kao i višestruke prednosti Eucerin® HYALURON-FILLER CC krema, prisutnim je predstavila Ivana Denčić, stručni saradnik Eucerin Srbija.

“Eucerin®Hyaluron-Filler linija čini 60% prodaje Eucerin® preparata za borbu protiv starenja kože i čak 29% svih preparata za negu lica. To znači da je, pored kliničkih ispitivanja, efikasnost ove linije dokazana i na tržištu. Dolazak Eucerin®Hyaluron-Filler CC krema u sazvežđe ove linije, samo će učvrstiti Eucerin®Hyaluron-Filler na tronu uspešnosti, jer sada ova linija, koja postoji još od 2006.godine, sadrži sve preparate koji su neophodni savremenoj ženi za postizanje trenutnih i dugotrajnih rezultata u borbi protiv znakova neminovnog procesa starenja kože. Eucerin® Hyaluron-Filler CC kreme, sa blagim odrazom obojenih pigmenata i jedinstvenom formulacijom hijaluronske kiseline dugog i kratkog lanca i bioaktivnog saponina, zadovoljavaju potrebe za dobro podnošljivom negom protiv bora koja istovremeno i ujednačava boju tena. Zahvaljujući tome one predstavljaju, ostavarenje sna sveke žene da jednim potezom zaokruži jutarnju rutinu nege i lepote”, naglasila je Ivana Denčić.

Lepota, ali ne samo ona koju pospešujemo i čuvamo adekvatnom negom, već i ona koju emitujemo zahvaljujući načinu razmišljanja o sebi i svetu oko nas, bila je tema mini grupne radionice “Promenite misli – izlečite život”, po programa Lujze Hej, kroz koju je pristine goste provela Ivana Anđić licencirani lajf&biznis kouč. “Naša ograničenja nas često sprečavaju da izrazimo i doživimo sveukupnost svojih mogućnosti, pa i našu lepotu. Ne malo tinejdžerki iz kuće ne želi da izađe bez debelog sloja pudera koji služi tome da napravi masku kao štit od kritičkog stava okoline. Pa i kasnije kada sazremo, neretko kada se pogledamo u ogledalo ne vidimo svoju lepotu i ono što je dobro u nama i oko nas“ rekla je Ivana Anđić i uz praktične vežbe pokazala prisutnim damama moć afirmativnog načina mišljenja da negativnu sliku i sve loše informacije preokrene u pozitivno.

Na skupu je naglašeno da na starenje kože utiču mnogobrojni genetski, biološki, kao i spoljašnji faktori poput neodogovornog izlaganja negativnom sunčevom zračenju i zagađenje vazduha, ali i stil života u koji spadaju, pušenje, stres i neadekvatna nega. Prednost Eucerin Hyaluron-Filler CC krema je upravo u tome, istakli su predstavnici Eucerin Srbija, što u savremenom, užurbanom načinu života pružaju jednostavno rešenje za zadovoljavanje svih potreba adekvatne nege – efikasnu borbu protiv starenja i hidrataciju – a koži trenutno pružaju prefinjen i ujednačen izgled.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Predstavljena nova zvezda Eucerin® Hyaluron-Filler sazvežđa”


« INES Atelier – predstavljena kolekcija CALLA u CZKD!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook