Predstavljena kolekcija “Sienna Miller Hearts Lindex”

dana Apr14 2016

Brend Lindex predstavio je novu prolećnu kolekciju za 2016. godinu, čije je zaštitno lice britanska glumica i ikona stila Sijena Miler (Sienna Miller). Kolekcija pod nazivom „Sienna Miller Hearts Lindex“ obuhvata luksuzne, ali svakodnevne komade inspirisane glamurom sedamdesetih godina 20. veka. Kampanja za ovu kolekciju globalno je lansirana 31. marta, a u radnjama u Srbiji kolekcija će se naći od 13. aprila.

Glumica Sienna Miller nije samo poznata po dobrom stilu, već i po vrednostima života koje se poklapaju sa vrednostima Lindexa i koji prožimaju gotovo svaki aspekt njenog života. Ona zrači pozitivnom energijom, humorom i filantropskim pogledima na život, koje ostvaruje kroz dobrotvorni rad. Uloga mame učinila je savršenim izborom za brend Lindex.

U periodu od 13. do 20. aprila sve dame koje posete Lindex radnje i fotografišu se u nekom od modela iz Sienna Miler Hearts Lindex kolekcije imaju priliku da osvoje nagradu. Potrebno je da svoje fotografije u duhu sedamdesetih podele na svojim (otvorenim) instagram nalozima uz hešteg  #SienaHeartsLindex i tag stranice @LindexSrbija. Nagrađena će biti fotografija koja u 20. aprila u podne bude imala najviše lajkova.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Predstavljena kolekcija “Sienna Miller Hearts Lindex””


« Bizzare Concept Store-nova šoping oaza u Čumiću

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook