Predstavljamo AglaStrix tim

dana Dec16 2012

AglaStrix tim čine Stefan Golubović i Davor Mitić iz Niša i sve je krenulo početkom 2012. godine. Krenuli su najpre sa kreiranjem odeće za sebe da bi se izrodila ideja da stvore brend koji će našem tržištu pružiti nešto novo i originalno. Inspiraciju nalaze u različitim ličnostima i stilovima.

Prva kolekcija, koju su većinom činile haljine i suknje od latexa i PVC-a, je u sebi nosila duh gothic stila. Ista kolekcija je prikazana u Nišu na party-ju koji se održao u Clubu Scena juna ove godine, a zatim i u Beogradu na Dark Lifestyle party-ju.

Novu kolekciju čine korseti koji se, budući da su izrađeni od različitih materijala i različitog dizajna, mogu prilagoditi različitim stilovima odevanja. Kolekcija uključuje i nekoliko de luxe korseta što je najava za budući rad AglaStrix-a.

Odevne kombinacije i propratni detalji biće prikazani na reviji koja će biti inspirisana jednom od najintrigantnijih žena u istoriji – Marijom Antoanetom. Revija će se održati 14.12.2012 u skopu dark partyja (club Underworld-Ruzveltova 1, Beograd)




Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Predstavljamo AglaStrix tim”


« Decembarska čarolija

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook