Pre-fall top trendovi za sezonu jesen/zima 2013/2014

dana Mar19 2013

Možda vam nije toliko zanimljivo da pratite nedelju mode u svakom centru mode,  svaku reviju. Iscrpljujuće? Mi vam zato pronalazimo i sumiramo na jednom mestu trendove za sezonu jesen/zima 2013/2014 koje nam diktiraju poznati dizajneri.

Njujorške  modne revije samo što su se završile a trendseterke se već pitaju šta je to što će dizajneri ponuditi u svojim radnjama.

Ukoliko su pre-sezonske kolekcije ikakve indikacije (a mnogi dizajneri govore da jesu), viđaćemo izobilje bombonama obojene kapute, razne odevne komade izrađene od spojenih malih komada materijala a ostatak odevnih predmeta  je inspirisano muškarcima, posebno cipele.

Leopard šare (i dalje) su i dalje aktuelne, a karirane predstavljaju zapravo jedan nadolazeći pank talas. Pogledajte Pre-fall trendove za sezonu jesen/zima 2013/2014.

Obloženo bombonom
Kaputi i pantalone u bojama duge.

Životinjsko carstvo
Sa izdanjima “od glave do pete”, leopard print je dobio etiketu da je  neutralan.

Komadićima do komada
Mnoštvo blago punjenih materijala, koji deluju kao da su sastavljeni od komadića istog.

Neprevaziđeni Škoti
Veliki kredit, osvojio je Karl Lagerfield jer je prvi izbacio kolekciju sa dobro poznatim kariranim dezenom. Nakon Šanel kolekcije u Edinburgu, Preen, Gucci, Valentino, a zatim i ostali, su koristili ovu šaru za svoju kolekciju.

Razmišljati “krupno”
Karakeristične su “supersize” proporcije. Dizajneri razmišljaju na način da je veće-bolje.

Oksford udarci
Svakoj devojci je potrebna uglačana alternativa visokim štiklama. Boyish oksfords i glomazne cipele su upravo te koje se ubrajaju u top trend.

Skroman predlog
Dizajneri preporučuju upravo duge haljine za crveni tepih.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pre-fall top trendovi za sezonu jesen/zima 2013/2014”


« Sve nijanse crvene

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook