Prabal Gurung Pre-Fall 2013

dana Feb10 2013

Pre-Fall kolekcija za 2013. koju potpisuje Prabal Gurung je jedna od onih koje na gotovo nestvaran način balansiraju između jednostavnosti i kompleksnosti.

Inspirisan Bazz Luhrmannovim ostvarenjem Romeo i Julija, tekstilom Meksika, sećanjima na detivnjstvo prvedeno na Nepalu kao i bojama koje karakterišu Versace dizajn devedesetih godina, mladi dizajner je napravio veoma urbanu ali i elegantnu kolekciju koju je lako voleti.

Jednostavne  linije i krojevi sa lakoćom privlače pažnju a bogatstvo boja i dezena čine da se ona zadrži na modelima. Kolekcijom dominira motiv ljiljana  i višebojni tvid, kao i intenzivne boje poput električno plave, neon pink i jarko zelene.


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: modne revije, new york fashion week | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prabal Gurung Pre-Fall 2013”


« Srpska premijera dokumentarca “The Startup Kids”

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook