Pozorišna jesen za tinejdžere u Domu Omladine

dana Sep25 2018

Studio Centar i Dom omladine Beograda i u predstojećoj sezoni ponudiće beogradskim tinejdžerima edukativne pozorišne predstave namenjene njihovom uzrastu. Tokom prethodne sezone Studio Centar i Dom omladine Beograda su realizovali 5 pozorišnih predstava, uključujući i dve premijere, koje su ukupno izvedene 30 puta.

Predstave: „Mi deca sa stanice Zoo“, „Dnevnik Ane Frank“, „Deca na internetu 2“, „Rijaliti Škola“ i „Otuđenje“, tokom sezone 2017/2018. videlo je blizu 5.500 gledalaca!

Sezonu 2018/2019. otvoriće u ponedeljak, 24. septembra predstava „Deca na Internetu 2“, koja se bavi temom zloupotrebe i zaštite dece na Internetu, dok će dan kasnije, u utorak, 25. septembra biti odigrana predstava „Otuđenje“, po motivima kratkih drama Ežena Joneska. Ovaj komad se bavi temama veličanja i idealizovanja današnjih javnih ličnosti, virtuelnim svetovima mladih ljudi, kontrolom mišljenja i slobode kretanja, kao i besmislenim, surovim i užasnim rijaliti programima.

Tokom oktobra i novembra, pored navedenih naslova biće igrane i predstave „Rijaliti Škola“ po motivima knjige „Škola“, Jasminke Petrović i „Dnevnik Ane Frank“, dok nas u decembru očekuje prva od dve planirane premijere za ovu sezonu: „Borilački klub“, po motivima istoimene knjige Čaka Palahnjuka, koja će se baviti problemima vršnjačkog nasilja, navijačkih grupa i huliganizma.

Druga premijera u sezoni 18/19, predstava „35 kalorija bez šećera“ koja se radi po istoimenoj knjizi Jasminke Petrović i govori o problemu anoreksije među mladim devojkama, planirana je za februar 2019.
Sve predstave će, kao i do sada, biti igrane u kamernom ambijentu sale „Amerikana“, u kojoj publika dobija priliku da interaktivno učestvuje u predstavi i doživi je na jedan potpuno drugačiji način.

Ulaznice za sve predstave se mogu kupiti i u slobodnoj prodaji na svim prodajnim mestima Eventima po ceni od 500 dinara, dok je za školske posete obezbeđen dodatni popust.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pozorišna jesen za tinejdžere u Domu Omladine”


« Dodelom nagrada završen 11. Leskovački internacionalni festival filmske režije – LIFFE

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook