Poznati svetski fotograf Seb Janiak otvorio svoju prvu izložbu u Beogradu

dana Nov6 2017

Seb Janiak prvi put izlaže u Beogradu, a njegova bogata i uzbudljiva biografija, te rad sa najvećim imenima iz sveta mode, dizajna i muzike, privukala je veliki broj posetialca na otvaranju njegove izložbe.

Fotografije Naomi, iz istoimene i nagrađivane serije, potpuno su oduševile prisutne, koji su se obraćali Sebu tražeći da im pojasni tehnike kojima se služio prilikom izrade ovih zaista impresivnih fotografija, nastalih 2011.godine. Jednako fascinantna serija ‘’Mimesis’’, prvičačila je pažnju svojim koloritom i izvanrednim konceptom.

O saradnji sa Naomi kaže ‘’Naomi ima zaista jedinstvenu energiju. Prvi put smo radili zajedno 1994. i od tada smo više puta sarađivali. Kad god radim sa njom, iznova se oduševim njenim samopouzdanjem, koje umetnika može samo da inspiriše. To nije samo lepa žena ispred kamere, već dama neverovatno sigurna u sebe. Zato su i rezultati naše saradnje tako dobri. S druge strane moram da se pohvalim da je Naomi uvek Asocijacija blanc/ blank / бланк predstavlja izložbu SEB JANIAK u Beogradu 3-5.novembra 2017. od 10 do 18h od 6. novembra do 3.decembra ”private view” Mimesis & Naomi imala poverenja u mene i dozvoljavala mi da eksperimetišem i sa šminkom i sa svetlom, kako bih postigao sve te željene efetkte.’’

Pored fotografija posetioci su mogli da uživaju i u muzičkim spotovima koje je Seb režirao. Otvaranje izložbe bilo je iuzetno posećeno, a brojni posetioci pokazali su i veliko interesovanje za radove ovog svetski poznatog umetnika. Otvaranju je prisustvovao veliki broj zvanica, javnih ličnosti i ljudi iz sveta medija, mode, muzike, filma, dizajna, kulture, umetnosti među kojima su: Srđan Šaper, Zoran Velimanović, Ana Stanić, Katarina Radivojević, Nikolina Pišek, Vidoje Risović, Sara Jo, Slaven Došlo, Maja Šuša, Irena Mišović, Brian Rašić, Nenad Marjanović, Nebojša Babić, Anđelija Vujović, Ida Prester, Jelena Bulajić, Ivan Grubanov, Nikola Kolja Bozovic, Dragan Zdravkovic, Aleksandar Peković, Iva Stefanović . Izložba će biti otvorena od 6.novembra do 3.decembra.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Poznati svetski fotograf Seb Janiak otvorio svoju prvu izložbu u Beogradu”


« Slobodna Zona na bis u Dvorani kulturnog centra i Domu omladine Beograda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook