Potpuno nov način da koži pružite intenzivnu bogatu negu

dana Jun4 2016

Nova NIVEA Care krema pruža bogatu negu bez osećaja masnoće. Revolucionarna formulacija intenzivno hrani kožu, ne ostavljajući pritom osećaj masnoće na koži. Lako se razmazuje i koža je brzo upija, što je čini idealnom kremom za lice i telo. NIVEA Care krema sadrži potpuno revolucionarnu tehnologiju na bazi hidrodisperzionog voska. U dodiru sa kožom, lagani hidro vosak se trenutno topi i dubinski prodire u kožu. Negujući kristali voska pružaju koži dugotrajnu bogatu negu, jačajući njenu prirodnu zaštitnu barijeru. Na koži se formira meki omotač, bez osećaja masnoće, koji čini kožu hidriranom tokom celog dana. NIVEA Care krema pruža potpuni ugođaj kako koži tako i čulima, zahvaljujući divnoj teksturi i jedinstvenom mirisu. Vrlo ženstveni miris odiše blagim i nežnim notama.

NIVEA Care

Bogata nega bez osećaja masnoće na koži. Nova NIVEA Care krema kombinuje bogatu negu i teksturu koja nije masna. Napredna formulacija obezbeđuje dubinsku hidrataciju bez masnih tragova na koži, stvarajući potpuno novi osećaj. Lako se nanosi, i koža je trenutno upija. Koža je nežna i meka. Savršen izbor za negu celog tela.

 

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Potpuno nov način da koži pružite intenzivnu bogatu negu”


« Ines Janković priredila pravi modni spektakl: BIRD IN SPACE (foto)

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook