Potpisan Ugovor o saradnji FSS i Aerodroma Nikola Tesla

dana May31 2018

Fudbalski savez Srbije i aerodrom “Nikola Tesla” potpisali su ugovor o saradnji pred početak Svetskog prvenstva u Rusiji.Na konferenciji za medije na aerodromu “Nikola Tesla” paraf ispred FSS stavio je generalni sekretar Jovan Šurbatović, zajedno sa vršiocem dužnosti generalnog direktora Aerodroma Sašom Vlaisavljevićem.

Jovan Šurbatović se u ime predsednika FSS Slaviše Kokeze i najužeg rukovodstva, a posebno svih reprezentativaca i stručnog štaba, zahvalio na podršci Aerodroma.
“Aerodrom veruje u naše momke, ovo je samo početak duge saradnje. Čast nam je što je jedna od najuspešnijih kompaniia stala ispred nas i značajno nas podržala”, rekao je Jovan Šurbatović i podsetio da je napravljen veliki uspeh odlaskom na Mundijal, ali da je cilj da se prave rezultati u kontinuitetu.

Šurbatović je Vlaisavljeviću uručio novi dres reprezentacije Srbije sa brojem 10 i njegovim prezimenom, a zauzvrat dobio adekvatan poklon.

V.D. generalnog direktora aerodroma “Nikola Tesla” Saša Vlaisavljević istakao je da je saradnja logičan splet događaja dve uspešne kuće.
“FSS pravi odlične uspehe, od A tima, mlađih selekcija, futsala, pa i klupskog fudbala gde su Crvena zvezda i Partizan ispisali istoriju i “prezimeli” u Evropi, omladinci Brodarca igrali sa Mančester junajtedom u Ligi šampiona. Isto tako Aerodrom pravi istorijske ispehe u poslednje četiri godine. Vrednost akcija nam je porasla za više stotina milona evra – istakao je Saša Vlaisavljević.

Prema njegovim rečima novi susret sa reprezentacijom zakazan je za 11. jun kada će čarterom sa aerodroma “Nikola Tesla” da odu na Mundijal u Rusiju.

“Kompletno rukovodsto ispratiće reprezentaciju Srbije na najbolji način, onako kako dolikuje šampionima” zaključio je Saša Vlaisavljević.

Photo: FSS
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Potpisan Ugovor o saradnji FSS i Aerodroma Nikola Tesla”


« Digitalna ,Lepota poroka zasijala pred beogradskom publikom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook