Porto Montenegro

dana Jun20 2012

Montenegro.

Destinacija koju smo pohodili devedesetih,a danas je uglavnom zamenili Grčkom, poslednji niz godina postaje omiljeno letovalište stranaca.

Dok se nama čini da smo je pohodili toliko da znamo svaki njen kutak i da je došao red da malo odemo dalje, strani posetioci tek sada otkrivaju lepotu bivše republike.

Mala i puna čulne prirodne lepote poput Švajcarske, sa obalom koja se nadovezala na sjajnu hrvatsku i sa blizinom pomenute obale, kao i Italije, odnosno Grčke, Crna Gora polako odgovara svim prohtevima i željama.

Problemi sa strujom i vodom skoro više nigde sem u nekim divljim smeštajima nisu problem, plaže se uređuju prateći svetske trendove, usluga je podignuta na viši nivo a skoro svi postojeći hoteli su renovirani, tako da, ukoliko se odlučite za neku Montenegro lokaciju, nakon recimo deset godina Grčke, Turske ili Tunisa, videćete jednu drugu Crnu Goru.

Biser Crne Gore, Boka kotorska krije možda trenutno najveći biser u turističkoj ponudi današnje Crne Gore.

Na samoj obali mora, sedam minuta od aerodroma Tivat, okružen prelepom arhitekturom jednog Kotora i Perasta, nalazi se Porto Montenegro.

Komplex koji nudi spektakularnu destinaciju,ogromnu marinu kao i uslugu najviših svetskih standarda daje jedan jedinstven užitak.

Projektovana od strane nautičara, marina se nalazi u Bokokotorskom zalivu, najjužnijem fjordu u Evropi pod zaštitom UNESCO-a i trenutno ima 185 obezbeđenih veza za jahte od 12 do 150 metara dužine, a u planu je izgradnja još 185 vezova, od kojih će više od 50  biti namenjenih za superjahte duže od 45 metara.

Pored marine, tu je i naselje Porto Montenegro, koje obuhvata  prostrane i prekrasne apartmane na samoj obali mora, odlične i jedinstvene restorane, kafiće i barove sa dobrim provodom te veliki izbor kulturnih i sportskih manifestacija i aktivnosti.

Od juna ove godine, ceo prostor  je dobio još jedan divan dodatak, klub Purobeach koji je nastao saradnjom marine i popularnog evropskog operatera plažnih klubova.

Pozicioniran iznad bokokotorskog zaliva, sa pogledom na marinu Porto Montenegro i okolne planine, bazen dug 64 metra ove sezone gostima će ponuditi boravak na udobnim ležaljkama, Purobeach butik, dva bara i dve krovne terase sa spektakularnim pogledom.

photo credit Porto Montenegro

Svaki dan posetioce će opuštati i zabavljati Purobeach DJ-evi od izlaska do zalaska sunca a ma raspolaganju svim posetiocima biće i časovi joge, spa tretmani kao zdrava i lagana mediteranska kuhinja.

Purobeach Porto Montenegro će biti otvoren svakog dana od 08:30 do 02:00.

Pa kako vam se čini ova nova Montenegro priča?Nas su svakako očarali a verujemo i vas.Do neke nove destinacije sa stilom, ne zaboravite da uživate u letu.


Ana Dodig
je veliki hedonista.Zaljubljenik u film,muziku i ples. Voli proleće,jutarnju kafu a najviše od svega, more! Koliko god se trudila da racionalno ide kroz život, kreativna crta je stalno vuče ka snovima i u visine. Uverena je da uspeh leži u svima nama, samo ako verujemo u sebe! Zato,keep ur head up and heart strong! kafenisanje i ostalo | na twitter-u | facebook-u | tema: putovanja | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Porto Montenegro”


« Konkurs “Lopta je okrugla”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook