Porodični Božićni filmovi na kanalu DIVA

dana Nov13 2017

Ove sezone, DIVA kanal emituje jedan za drugim Božićne filmove svakodnevno od 6. novembraBožićni filmovi se prikazuju radnim danima od 10:00 do 21:00, sa još više naslova tokom vikenda. DIVA prikazuje šest filmova jedan za drugim i premijerno emituje nove naslove nedeljom u 16:00.

Film “Rajski Božić”

Ciklus je počeo 6. novembra filmom Božićni duh sa Nikolet Šeridan (Očajne domaćice). Šarlot (Šeridan) pada u komu nakon saobraćajne nesreće, ali preko svog duha komunicira sa ljudima u svom gradu i pokušava da ih uveri da promene stav oko razvoja izgradnje u njihovoj zajednici.

Fantastičan praznični film, Oseća se Božić, emitovao se 12. novembra u 16:00, a u glavnim ulogama su Ketrin Bel (Žene američkih vojnika i Džeg) i Erik Klouz (Nešvil).

U nedelju 26. novembra u 16:00, DIVA emituje Povratak na Božić, u kojem igraju Kendas Kameron Bjur, Oliver Hadson i Bruk Nevin. Hana (Bjur) je medicinska sestra iz Drugog svetskog rata koja kroz vreme dospeva u 2016.

Rajski Božić, sa Kristin Dejvis, Erikom Mek Kormakom i Širli Meklejn 3. decembra u 16:00. Film koji se ne propušta fokusira se na Iv (Dejvis) koja je posvećena poslu i nikada nije cenila vrednosti Božićnih praznika. Nakon njene prerane smrti, otkriva da je izabrana za Božićnog anđela i da joj je dodeljen težak slučaj u koji se slučajno zaljubljuje.

U filmu Božić u Houmstedu koji je na programu 8. decembra u 17:20, slavna glumica Džesika (Tejlor Kol) putuje u Ajovu do Houmsteda, gradića u kojem preovladava božićno raspoloženje, kako bi snimila film sa prazničnom tematikom. Ubrzo će se razbuktati romansa između nje i lokalnog kafedžije i samohranog oca Meta (Majkl Redi). Sa Džesikinim prihvatanjem načina života u malom gradu, ona takođe otkriva i pravo značenje Božića.

Čitavu porodicu uzdrmaće ostvarenje Božić i Krcko Oraščić koje se emituje 10. decembra u 16:00. Film prati priču o balerini Lili Džejmison (Ejmi Ekler) koja podiže sestričinu Sejdi (Sofija Lucija) – za koju se ispostavlja da je baletsko čudo. Kada njenoj sestričini ponude glavnu ulogu u Krcku Oraščiću, ispostavlja se da je reditelj Mark (Saša Radecki) Lilin bivši dečko.

Takođe ćemo videti Ketrin Bel u filmu Kod kuće za Božić 17. decembra u 16:00. Ovo romantično ostvarenje odvija se oko mlade žene po imenu Džejn (Ketrin Bel), koja započinje vezu na daljinu sa aktivnim pripadnikom vojnih snaga.

Ne propustite Božićne filmove na kanalu DIVA!

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, najnovije vesti | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Porodični Božićni filmovi na kanalu DIVA”


« Kraj kultne serije na E! kanalu- Fashion police

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook