Pogodi prečku i osvoji karte za utakmicu

dana Oct18 2015

Pred predstojeću utakmicu Partizana u Ligi Evrope navijače i ljubitelje fudbala očekuje specijalno iznenađenje koje je priredio brend Amstel, sponzor najmasovnijeg evropskog fudbalskog takmičenja. Ukoliko se u sredu, 21. oktobra nađete u lokalima u kome se služi ovo pivo i susretnete Amstel promo patrolu i možete da osvojite karte za Partizanov meč sa španskim Atletk Bilbaom i uživate u još jednoj fudbalskoj utakmici na evrosceni.

Sve što treba da uradite je da prihvatite izazov „pogodi prečku“, a Amstel patrola će vas povesti na stadion gde će ovo jedinstveno takmičenje biti organizovano. Takmičari treba da šutiraju na gol, ali sa ciljem da pogode prečku – jedanput sa udaljenosti od 11 metara ili pet puta sa udaljenosti od 6 metara od gola. Amstel promo patrola će u periodu od 14 do 20 sati krstariti gradom u brendiranom automobilu u potrazi za najboljim šuterima, a pobednike očekuju po dve karte za utakmicu. Pored karata za utakmicu Amstel je učesnicima obezbedio i nagradne promo pakete, pa učesnici mogu da očekuju jedinstvenu fudbalsku zabavu.

Nakon uspešnog sponzorstva UEFA Lige šampiona, Amstel Premium Pilsener je ove godine postao zvanični partner UEFA Lige Evrope, kako bi ponovo pokrenuo najbolji evropski fudbal. Za vreme trajanja svih faza Lige Evrope, kroz različite promocije i aktivacije na mestima prodaje i u ugostiteljskim objektima, potrosači mogu da očekuju mnoga iznenađenja, a najsrećniji će sledeće godine moći da otputuju u Bazel na finalnu utakmicu Lige Evrope.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pogodi prečku i osvoji karte za utakmicu”


« Predstavljena nova zvezda Eucerin® Hyaluron-Filler sazvežđa

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook