Podržite inicijativu Udruženja Krokodil

dana Sep24 2018

Nakon deset godina postojanja i mnogostrukih aktivnosti Udruženje KROKODIL otvara prvi regionalni Centar za savremenu književnost u Beogradu.

“Nedavno smo rentirali odlično mesto, negde na polovini Savske padine, između Kosančićevog venca i Savamale (ex restoran organske ishrane “Gnezdo” u Karađorđevoj 43) te uložili dosta napora, vremena i sredstava kako bismo ga renovirali, nabavili neophodnu opremu i lansirali što brže u nameri da pokrenemo svojevrsni Centar koji će služiti knjizi, piscima, publici, studentima, deci, starijima, raznim manjinskim grupama te svima onima koji su zainteresovani za knjige i čitanje”, napisao je osnivač i pisac Vladimir Arsenijević.
No, budući da je prostor u prilično lošem stanju, prinuđeni su da potraže podršku prijatelja.

“Ljubazno bih vas zamolio da pogledate našu Indiegogo kampanju i da razmotrite da podržite naše napore malom personalnom donacijom. Svaka podrška nama u ovom trenutku izuzetno mnogo znači, čak i zaista minijaturni iznosi poput 10 ili 20 USD. Suština takozvanog ‘crowdfundinga’ nalazi se više u prvom delu kovanice – ‘crowd’ – a manje u njenom drugom delu – ‘funding’. Dakle mali iznosi puta mnogo donatora daju željene rezultate. Naravno cenili bismo i donacije u nešto većim iznosima za koje smo pripremili spisak kul poklona za razne nivoe kontribucije koje takođe možete da vidite na našoj prezentaciji. Molimo vas da nam pomognete da ova važna ideja postane stvarnost i time aktivno oblikujete budućnost našeg regiona”, poručuje Arsenijević.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Podržite inicijativu Udruženja Krokodil”


« Kaspijska Nedelja mode od prvog novembra

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook