Počinje Dreft Fashion Week Zagreb

dana Nov22 2012

Večeras u Hypo centru na Slavonskoj aveniji 6 počinje Dreft Fashion Week Zagreb s/s 2013. Najdugovječnije i jedino internacionalno modno događanje u Hrvatskoj danas otvara vrata svim uzvanicima, a pred nama su 3 revijalna dana s 20 kolekcija te partyi i raznolik popratni program.

Čast da svojom revijom otvori zagrebački tjedan mode pripala je hvarskom dizajneru Toniju Ricu koji kao i uvijek priprema pravi spektakl za sve prisutne, a revijalni dio nastavlja se goščom iz Beča Evom Poleschinski, Ugg Australiom i Zjenom Glamočanin.

Manuel Maligec za DFWZ

Drugi dio otvoriti će pobjednik Dreft Next Generation natječaja Manuel Maligec, a slijede ga Nino Bollag s pariškog Fashion Weeka i miljenica zagrebačkog jet-seta Kristina Burja sa svojom modnom markom Krie Design. After party je u Hyplazi u Hypo centru.

Petak započinje revijama aktualnih kolekcija modnih kuća Sisley i Benetton, nastavlja se gostima s berlinskog Fashion Weeka Superated kojeg slijede omiljeni dizajner nakita Josipe Lisac Mladen GrubićAba te londonski dizajner Steven Tai.
After party održat će se u Hemingway baru, Tuškanac 1. Zadnjeg dana očekujte pravu invaziju hrvatskog dizajna. Na rasporedu su Iva Karačić, Iggy Popović Atelier, Natalija Smogor, Lucija Myšičkova, Ana Kujundžić, gošča iz Londona Ada Zanditon te grand finale Ivane Popović.

Ove sezone ponovo se organizije radicionalni Humanitrani fashion buvljak koji će se održati u nedjelju, 25. studenog od 12-15h u Hypo centru. Akcija koja povodom dana Međunarodne borbe protiv nasilja u obitelji (25. 11.) prikuplja sredstva za pomoć članicama sigurne kuće – SOS Ženska pomoć sada.

Detaljan program pogledajte ovde.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počinje Dreft Fashion Week Zagreb”


« Penelope Cruz za Campari 2013

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook