Počinje deveti BAFE pod sloganom “ZIP IT”

dana Nov24 2016

Deveti po redu BAFE – BALKAN ART FASHION EVENT pod sloganom ZIP IT trajaće najduže do sada. Ovogodinji BAFE trajaće od 24.novembar do 3.decembra  i obuhvatiće ne samo revije, već i prvi put čitav niz propratnih manifestija.

Na BAFE-u  će ove godine tokom tri dana revija učestvovati više od 40 dizajnera iz regiona Balkana, Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Italije.

Ovogodišnji BAFE započinje velikom žurkom “You spin me around“ u White Lounge Ben Akiba bara u Beogradu. Potom narednog dana 25.11 u Studentskom kulturnom centru od 19:30 zakazano je svečano otvaranje IX po redu BAFE-a.

Poslednji dan revija 27.11 zatvara svojom kolekcijom “Minimalism“ čuveni Jean Angie Kaser iz Bosne. Medjutim to nije kraj, jer već 29.11 ponovo u Ben Akiba baru sledi  specijalna revija Matoaka 21st i Dead Prince Fashion Showchase. A, zatim će prvog dana decembra Ivana i Suzana Mišić proslaviti  10 godina umetničkog rada svojom revijom „Fenix” u Kulturnom centru Grad.

Narednog dana 2.12 je dodela nagrada IX BAFE-a u Zepter Art Hotelu.  Dok je za kraj 3.12 zakazana je  još jednu žurku DOT party u Franckoj broj 6.

Balkan Art Fashion Event  je modna manifestacija koja se održava petu godinu zaredom i nastala je sa idejom da promoviše prvenstveno domaću, a zatim i regionalnu modnu scenu i pruži šansu mladim, nedovoljno afirmisanim, dizajnerima da prikažu svoj talenat kako stručnoj, tako i širokoj publici.

BAFE posebnu pažnju posvećuje pomaganju razvoja onih autora koji modu i odevanje ne shvataju kao samo kao industriju, već i kao svojevrstan umetnički izraz, performans koji se odvija jednako na modnoj pisti i na ulici.

BAFE je u devet prethodnih izdanja okupio gotovo stotinu mladih stvaralaca i prikazao njihove kreacije i talenat u okviru više od osamdeset pojedinačnih i grupnih revija. Poslednje izdanje „Balkan Art Fashion Event-a“ izazvalo je veliku pažnju autora iz zemalja okruženja, zbog čega je BAFE tim odlučio da platformu podigne na regionalni nivo.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počinje deveti BAFE pod sloganom “ZIP IT””


« Vratite licu mladalačke konture uz Eucerin specijalna pakovanja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook