Počeo Packtivity

dana Nov13 2013

Sa idejom da omoguće bolje razumevanje tržišnih komunikacija i otkrije tajne uspeha udruženje „Srpska dizajn platforma“ i najuticajniji regionalni dizajn portal Designed.rs objavili su drugi po redu nacionalni konkurs za izbor najbolje dizajniranog pakovanja proizvoda – Packtivity Best Pack 2012/13. (Paktiviti). Za glavno priznanje podjednako mogu da konkurišu i realizovana i nerealizovana-idejna rešenja, akonkurs će biti otvoren do 9. decembra.

“Predstavnici proizvođača i autori dizajna pakovanja iz svih oblasti mogu da konkurišu za ova priznanja. Bilo da je u pitanju velika domaća ili multinacionalna kompanija sa lokalnim proizvodom, mala i srednja preduzeća, agencije, dizajn studiji i pojedinci. U tu svrhu je okupljen internacionalni ŽIRI sastavljen od respektabilnih profesionalaca u segmentu tržišnih komunikacija iz Nemačke, Austrije, Hrvatske i Srbije – kao što su dizajner Slavimir Stojanović, ili Jovan Jelovac ispred Belgrade Design Week-a. Njihova misija je da nagrade ne samo kreativnost već i efikasnost ali takođe podstakne na dodatni impuls u kreativnom promišljanju jer želimo da podržimo i nagradimo najkreativnija i najbolja rešenja.”– izjavio je Dušan Vulović, direktor projekta PACKTIVITY.

Radovi konkurišu za priznanja po kategorijama za “PACKTIVITY AWARDS” , kao i za tri “GRAND PRIX” priznanja. Konkuriše se u šest kategorija za priznanja “PACKTIVITY AWARDS” i “GRAND PRIX” (za realizovana i nerealizovana pakovanja) koje dobijaju najbolje dizajnirana pakovanja po izboru internacionalnog žirija. Pakovanje koje osvoji “GRAND PRIX ZA NAJBOLJI DIZAJN PAKOVANJA PROIZVODA U SRBIJI ZA 2012/13” dobija i pečat “BEST PACK 2012/13”.

Od ove godine uveden je i poseban “GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13“ sa idejom da se posebno nagrade najbolja pakovanja proizvoda široke potrošnje. Pakovanje koje osvoji “GRAND PRIX BEST SUPERMARKET PACK 2012/13” dobija i pečat “BEST SUPERMAKET PACK 2012/13”.

Proglašenje pobednika će biti održano 12. decembra po završetku Packtivity konferencije .

Više informacija na:
www.packtivity.rs
www.designed.rs
www.facebook.com/Packtivity

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Počeo Packtivity”


« Dorotea Pospihalj

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook