Planet 312

dana Oct24 2013

Modna dizajnerka Nataša Šarić, kreatorka odevnih predmeta i detalja za muškarce i žene, otvoriće u večeras u 21 čas, u Galeriji O3one  svoju novu izložbu kravata pod nazivom „Planet 312“ i na taj način najaviti Perwoll Fashion Week koji počinje 25. oktobra i traje do 1. novembra.

Nataša Šarić je modna dizajnerka iz Srbije koja se već više od 20 godina bavi kreiranjem odevnih predmeta i kravata.

Kreativni stil je definisan između istoka, sa čistim linijama i futurističkim pristupom dizajnu, i zapada, sa detaljima urbanog i avangardnog. Svoje radove redovno prikazuje na Nedeljama mode u Beogradu i Zagrebu, a do sada je izlagala u Berlinu, Sofiji, Pragu, Amsterdamu i većim modnim centrima. Dizajnirala je uniforme za Mercedes Benz, Or Liquers, Maxmayer, Gorki list, Hello (Fruvita), avio kompaniju Montavia, Nectar, dok svojim modnim savetima brine o stilu Bajage i instruktora, Danijela Trimbla, multimedijalnog umetnika iz Berlina i drugih.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Planet 312”


« Najavljen 34. Perwoll Fashion Week

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook