Pitajte stlistu: Cipele za matursko veče!

dana May30 2015

Dragi style.rs,

šaljem vam fotografiju na kojoj je boja moje haljine za malu maturu. Htela sam da vas pitam kakve bi štikle najbolje išle uz ovu kombinaciju? Bićete mi od velike pomoći ako mi odgovorite!

Hvala unapred!

Maša R.

Matura

Draga Mašo,

napravili ste veoma ozbiljan odabir boje za ovu priliku te je naš predlog je da haljinu začinite neobičnim i razigranim detaljima poput luckastih cipela, interesantne torbe, ili nekog krajnje neobičnog kaiša. Na Vama je da odaberete da li će to biti kaiš, cipele ili torba. Neka taj jedan detalj bude uprvomplanu dok druge detalje možete zadržati u okviru nekog klasičnog, neutralnog stila. Kada su u pitanju cipele ponovo su aktuelni modeli sa punijom petom što je idealan izbor za ovu priliku ako ste se već opredelili da nosite štikle.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stlistu: Cipele za matursko veče!”


« Arhitektonski fakultet u Beogradu obeležava 50 godina od smrti arhitekte Milana Zlokovića

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook