Pitajte stilistu

dana Jan28 2012

Često ste u nedoumici šta obući i koji komad odeće je prikladan određenoj situaciji. Takođe, imate velikih problema pri izboru između štikle, platforme ili ravne cipele, i nikada niste sigurni da li je to pravi pogodak. A tek da ne govorimo o izboru torbe uz određeni outfit.

Na sva ova pitanja, i mnoga druga kada je u pitanju stilski bon-ton, od danas je pred vama nova rubrika “Pitajte stilistu” koja će vam pružiti odgovore kada je u pitanju stil i sve  njegove forme. Zapravo, od danas naša mlada dizajnerka i stilista Ljubica Cvejić je tu za vas kako bi vam odgovorila na sve vaše nedoumice, kako bi vam razjasnila sve vaše sumnje i kako bi vam život učinila jednostavnijim, a vaš outfit izazovnim i prikladnim za svaku situaciju.

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni na našem sajtu pod vašim pseudonimom.Ljubica Cvejić je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner.  Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a.  Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete  u njih!
Jedan komentar, Postavi komentar ili Ping

  1. Djurdja

    1

    Da li mogu bele duboke starke sa nitnama u kombinaciji sa uskom crvenom haljinom ispod kolena ( obicna pamucna haljina na siroke bretele ) za vecernji izlazak i da li moze crveni karmin uz tu kombinaciju ?

    28 Jan

Odgovori na “Pitajte stilistu”


« Posna pita s jabukama

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook