Pitajte stilistu: Torba u pastelnim bojama

dana Feb4 2012
Poštovana,
Možete li mi reći gdje mogu pronaći dobru torbu, krem, pastelnih boja? Hvala unaprijed.
Srdačan pozdrav,
Slađana G.

photo credit: LoveLeyla

Poštovana,

Za početak, naravno, da shodno Vašim mogućnostima birate i mesto kupovine.

Moje lično mišljenje je da “dobra” torba predstavlja odličan kvalitet pored dobrog dizajna, zato Vam predlažem kožnu torbu, koja će Vam sigurno duže trajati.

Moj izbor bi bio Manual&co. Pored vrhunskog kvaliteta kože i dobrog dizajna, prate i trendove, tako da ćete pastelne boje pronaći u prolećnoj kolekciji.

Photo credit: Tašnarija

Ako se pak odlučite za jeftiniju varijantu, ali ništa manje kvalitetnu u dizajnu, tu je Tašnarija koju možete kontaktirati putem fejsbuka, i u dogovoru sa njima izabrati Vašu željenu boju.

Sve u svemu, moj moto bi bio “Kupujmo domaće”.

Srdačan modni pozdrav.

Ljubica Cvejić

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rs i uskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Torba u pastelnim bojama”


« Kako nositi pastel

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook