Pitajte stilistu: Šta obući za važan poslovni sastanak?

dana Apr15 2012

Ćao!
Potreban mi je jedan praktičan savet. Naime, treba da se formalno obučem za jedan važan poslovni sastanak, ali imam dilemu oko toga šta obući, a pri tome ostati veran svom stilu.

Na pameti su mi crne pantalone-jedne jedine koje imam, a koje nisu skroz formalne nego malo vuku na vojni fazon. Imaju, doduše neupadljive džepove sa obe strane. Da bih to ublažila u dilemi sam da li da uz pantalone obučem ljubičastu košulju –običnu i dodam možda kao detalj crno-ljubičastu kravatu ili pak da obučem sivi džemper, običan, sa diskretnim V izrezom koji je malo duži i uz to zavežem neku ljubičastu maramu?

Unapred zahvalna,

S.

 

Poštovana,

Predlažem Vam da za poslovni sastanak uvek pre izaberete svedeniju kombinaciju. Pantalone sa vojničkim džepovima bi dale dozu neozbiljnosti, a to verujem da ne želite da postignete. Umesto toga, ako niste u mogućnosti za novom kupovinom, izaberite suknju do kolena, ili jednostavnije pantalone bez džepova, a da to nisu nikako farmerke. Što se tiče sivog džempera i ljubičaste ešarpe, to bi bilo u redu u skladu sa prilikom. Gledajte da torba koju nosite ne bude prevelika i sa puno detalja. Nakit koji nosite treba da bude neupadljiv. Izbegavajte takodje i obuću sa velikom platformom i visokim potpeticama. Da se vratim na odevanje…Naime obucite se tako da kad pogledate sebe u ogledalu nemate šta da oduzmete. Vaš nastup i znanje treba da govori o Vama! Ne sumnjam da će biti pozitivan ishod. Srećno!

Srdačan modni pozdrav,

Vaša Ljubica Cvejić

 

Sva vaša pitanja, zahteve i fotografije, pošaljite nam na mail pitajtestilistu@style.rsuskoro ćete dobiti odgovor. Sva vaša pitanja, kao i odgovori biće objavljeni u rubrici “Pitajte stilistu” pod vašim pseudonimom.


Ljubica Cvejić
je od svoje sedme godine po opredeljenju modni dizajner. Živi od ljubavi. Flertuje sa realnosću. Uvek se iznova raduje sunčanom danu, osmesima svog sestrića, i princes krofnama. Crta do ranih jutarnjih sati. Vapi za stvaralaštvom. Nezaobilazne odlike njenog stila su francuska “beige” i par kapi Chanel “Chance”-a. Ona uvek zna šta neće, a njen moto jeste da se snovi ostvaruju ako čvrsto i do kraja verujete u njih! | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pitajte stilistu: Šta obući za važan poslovni sastanak?”


« Elite Model Look 2012

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook